Szerinte a miniszter alantas politikai szándékból sutba dob 18 milliárdot. Hazudott Lázár János abban a levélben, amit az Európai Bizottságnak írt az Altus Zrt.-ről – jelentette ki csütörtöki sajtótájékoztatóján Dobrev Klára a társaság vezérigazgatója. Kijelentését a Miniszterelnökséget vezető minisztert elmarasztaló jogerős bírósági ítéletre alapozta. Az ügy előzménye, hogy az Altus Zrt. három éve nemzetközi, többfordulós pályázaton egy nemzetközi konzorcium vezető társaságaként megbízást nyert az uniós források felhasználásának célszerűségét érintő elemzésekre-kutatásokra – idézte fel vezérigazgató. Pénzügyi elszámolásokkal nem foglalkoztak, ilyen ellenőrzéseket nem végeztek – tette hozzá. (Mint ismeretes akkor Gyurcsány Ferenc korábbi kormányfő volt az Altus Zrt. tulajdonosa, azóta a felesége, Dobrev Klára vált tulajdonos-vezérigazgatóvá.) Az Altus uniós megbízatása akkor vált széles körben ismertté, amikor 2015-ben Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, hogy „üzleti...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Lázár már a demenciát is vállalja - arra sem óhajt emlékezni, hogy már pert vesztett a "monitoring" ügyben. A saját irígysége mellett, boldogan teljesíti a főnöke utasítását.
bencemacska
A csútinak és lézernek semmi sem drága - mivel mi fizetjük - még 18 milliárd forint sem, ha gyurcsányozhat egyet!
Miért nem az EMÍR alkalmazóját (2004-ig volt elnökhelyettes Dobrev Klára!), hanem Gyurcsány feleségét támadja???
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/05/22/kedves-klara-kedves-janos/
Lázár János és a magyar kormány kidobna 18 milliárd forintot az ablakon. Nem a saját pénzüket szórják ilyen nagyvonalúan az urak, hanem a magyar adófizetőktől közösségi felhasználásra kapott forintokat. Normális országban, ahol minden emberre az állam polgáraként tekintenek, függetlenül attól, hogy melyik pártnak a tagja, vagy szimpatizánsa, a következő történne. Lázár János megkeresné Dobrev Klárát. Kedves Klára, kezdené Lázár János, úgy hallottam, hogy Önök bizonyítani tudják, hogy az informatikai rendszerrel kapcsolatban nem jogos az Európai Bizottság követelése. Ha valóban vannak ezzel kapcsolatban dokumentumaik, kérem, ossza meg velünk, hogy érvelni tudjunk az Európai Bizottságnál. Kedves Klára, mondaná erre Lázár János, egy normális országban, tehát nem abban, amelyben mi most élünk. Nagyon köszönöm Önnek a segítségét. Nemcsak a kormány, de elsősorban a magyar emberek nevében is köszönöm, hogy valószínűleg nem kell majd visszafizetnünk a 18 milliárd forintot, amelyet ily módon más, fontos célokra költhetünk. Például, enyhíthetünk valamelyest a mélyszegénységen, amely ugyan a magyar statisztikai adatszolgáltatás szerint nem létezik, de ettől még tudható, hogy van.Tudnánk ebből a pénzből segíteni a nagycsaládosokat, a nyugdíjasokat, a pályakezdő fiatalokat.
Szóval, amint bizonyára Ön is tudja, nagyon sok helye van ennek a pénznek, mindent el kell követnünk, hogy ne kelljen visszafizetnünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.