Az dobja rá az első követ emiatt, aki a lovak helyett inkább újságírókat nézegetne! Megint elmarad a kormányinfó, amit Lázár János miniszter és Kovács Zoltán kormányszóvivő szokott tandemben tartani hetente, csütörtökön. Most azért marad el, mert Lázár János lovakat tekint meg. Ez úgy derült ki, hogy a Vásárhely24 nevű helyi lap beszámolt arról, hogy csütörtökön nem hivatalosan ő Lázár is kilátogatott a XXIV. Alföldi Állattenyésztési Napokra. „Lázár János a rendezvény hagyományosan egyik első eseményét, a lóbírálatot és felvezetést tekintette meg” – írta a lap.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kantár nem póráz!

Arról nem is beszélve, hogy ő csak nézegetett

Mielőtt bárki is belelkesedne tisztázni kell a dolgot. Sajnos szó sincs arról, hogy végre valahára ezt a gátlástalan gazembert (pernahajdert) a perzekutorok pórázon vezetnék. Csak és csupán „Lázár kilátogatott a XXIV. Alföldi Állattenyésztési Napokra, ahol a rendezvény hagyományosan egyik első eseményét, a lóbírálatot és felvezetést tekintette meg ”!
bakegya
Nem fog hiányozni senkinek-lófaszt se ér az az infó amit ezek ránk köpködnek!!!
lampa laz
Szerintem senkinek sem hiányzik ez a heti 3 órás hazudozás. Inkább nézegessen helyette lóheréket továbbra is.
quadrocopter
Újabb mesés hazugság nem jutott eszébe, ezért megleste a lovakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.