Hiába jelentette ki már sokszor az LMP, hogy nem működik együtt az MSZP-vel a választáson, a Magyar Nemzet úgy tudja, a szocialista párt a háttérben újra próbálkozik. Az MSZP-ben ugyanakkor nagy az aggodalom, hogy Botka túl erős jogköröket szeretne, miután szombaton hivatalosan is megválasztják miniszterelnökjelöltnek – írja a Magyar Nemzet. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Valahol, valakiknek meg kell(ene) érteni végre, hogy összefogás nélkül marad a genyó és bandája, Mészáros a világ első trilliárdosa lesz!
Béla333
Valahol valakiknek meg azt kellene megérteni, hogy akárcsak a magánéletben, úgy a politikában is van aki úgy gondolja, hogy (amíg nincs tisztázva, hogy ki mit tett vagy nem tett azért hogy ide kerültünk, addig) azokkal nem köt szövetséget, akik részesei voltak az ország kifosztásának!
Kár ezt ezredszer is újra kezdeni, inkább nézzük, hogy halad a megtisztulás útján az MSZP/DK!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.