Egyel ismét nőtt a szándékai szerint magányos bozótharcos pártok száma. A Momentum, momentán úgy tervezi, valamennyi választókerületben önálló jelöltet indít a jövő évi választáson. A Momentum a múlt héten a NEOS Lab, – ami egy liberális bécsi fórum, és fő hivatásának tekinti, hogy az emberek örömmel vegyenek részt a politikában -vendége volt. Fekete-Győr András a Momentum eredetéről és céljairól beszélt, valamint kezdeti sikereink okait is elemezte. Szólt arról is, hogy Magyarországon a félelem rendszerszintű.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
A belpesti és újlipótvárosi zsidók, akik dúskálnak a jólétben. Egy családban több autó, amelyhez már semmiféle parkolóhelyet nem találnak "Lipóciában". Nyaralóik vannak, kiadó lakásaik és jövedelmező egzisztenciájuk. Nos, ezek sípoltak, ezeknek a legnagyobb a pofája.

Miért?. Mert nem minden róluk szól. Mert többé nem ők a közélet alfái és ómegái, ahogy ezt 1947 óta több generáción keresztül megszokták.
magyarbakancs
@verőce21: Veretes egy ...
Ne zsidózzál te nemzeti moslék
Manhattan
"2010-ben és 2014-ben az LMP kaparta ki a gesztenyét a fidesz számára, hogy meglegyen a kétharmadja. Ez a szerep most a momentum nevű izére vár. Kérem szépen momentum hívő naiv demokrata barátaimat, gondolkodjanak. A politikában is érvényes a kinek használ? elve, nagyon is. A momentum nevű izé eddig kizárólag a fidesznek használt, és ez 2018-ban is így lesz. Létezése egyben garancia arra is, hogy a demokratikus ellenzéknek nem sikerül majd a fővárost megszereznie, s így megkapaszkodnia a lejtőn. A momentum nevű izé a fidesz trójai falova! "

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.