Valami homokszem csúszhatott a gépezetbe, vagy csak egy nyilvános próbának lehettünk tanúi, amikor az ATV stúdiójában egy asztalhoz ült egy fideszes és egy szocialista, méghozzá alelnöki szinten. Hiller vs. Gulyás!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Hiller interjú után következett Gulyás, aki végig hallotta az MSZP-s nyilatkozatot. Hiller hajlandó volt maradni, Gulyás pedig hajlandó volt Hillerrel egy asztalhoz leülni...Két értelmes, higgadt ember beszélgetése volt ez, igazából nem volt itt vita. A Parlamentben a különböző pártok között így kellene a témákat körbejárni, nem ellenségként szidni, kipellengérezni egymást! A Fidesz képviselőinek magatartása bomlasztó!
Csizmás Kond
...elbeszélgettek...
és ha már ennyire szívügy a ceu, azt is el kéne magyarázzák, hogy milyen kilátást biztosítanak az ott végzett embereknek ?...mert ugye nem akarja senki hogy azzal a diplomával külföldre menjen a végzős...?..márpedig erről senki nem mond egy árva kukkot sem.
RonaGyuri
@Csizmás Kond: igazad van hisz az eddigi diplomásaik egy jelentős része (mármint darabra) a Fideszben van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.