A Publicus Intézet a Vasárnapi Hírek megbízásából készített közvélemény-kutatást, ami szerint a pártok támogatottsága nem változott az elmúlt hónapban.

A válaszadók 25 százaléka a Fideszre, 14 százaléka az MSZP-re, 10 százaléka a Jobbikra voksolna, ha most vasárnap lennének a választások.

Január óta zuhant Orbán népszerűsége

Az LMP és a DK 3 százalékon, a Momentum 2 százalékon áll. Az Együttnek és a Kétfarkú Kutya Pártnak egy-egy százalékos támogatottságot mértek, a Liberálisoknak és a Párbeszédnek még ennyit se.

A közvélemény-kutatók mérték az egyes politikusok népszerűségét is, amiből kiderült, hogy január óta 9 százalékot vesztett Orbán, csak 40 százalékon áll. Botkát a megkérdezettek 43 százaléka, míg Vonát 34 százalék kedveli, míg Gyurcsány két pontot rontott egy hónap alatt: 19 százalékon áll.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Őszintén szólva nem értem, hogy mondjuk Széll Bernadett népszerűségét miért nem mérik? Ha meg mérik, miért nem közlik az adatot?
Végül is egy saját jogon parlament frakcióval rendelkező párt vezetőjéről van szó!
Gyurcsány lemaradását/helyzetét például állandóan nyomják, de van aki másokra is kíváncsi lenne!
Béla333
Csak azért hiányolom Szél Bernadett népszerűségi adatát, mert alig néhány hónapja még arról szóltak a hírek, hogy Szél a legnépszerűbb ellenzéki politikus, azóta meg agyon van hallgatva!:

2017-02-08 13:23:00
"Szél Bernadett a legnépszerűbb ellenzéki, Orbán is erősödött
... Botka László 34 százalékos támogatottságával jelenleg a második legnépszerűbb ellenzéki politikus, Szél Bernadett az LMP társelnöke mögött, aki 38 százalékot kapott."
www.atv.hu/belfold/20170208-szel-bernadett-a-legnepszerubb-politikus-botka-csak-a-masodik
qxy
Na és ? Ki ad valamelyik felmérést végző akárkik a Fidesz oldalán hogy növekedett.
Nagy lószar.
nyanya001
www.napi.hu/magyar_gazdasag/szeteshet_az_orban-rendszer_meglepo_joslat_erkezett.639243.html

A rendszer 30-35 éves rutintalan, szakmailag megkérdőjelezhető hátterű főosztályvezetőkkel és más vezetőkkel van tele. Mivel nincs szakmai hátterük nem kockáztatják a reputációjukat, nincs bennük félelemérzet, hogy szakmailag elfogadhatatlan dolgokat tesznek. Fidelitasos vagyok, jövök-megyek, beülök mindenhova - gondolhatják.
Üvöltve mennek bele

Azokban, akik a politikától kapnak mindent, egy félsz van: mit fog mondani Orbán Viktor arról, amit csinálok. Olyan hírek terjednek szakmai körökben, hogy egy-egy törvényjavaslat vezetői összefoglalói nem lehetnek hosszabbak fél oldalnál, mert az államtitkár vagy miniszter legfeljebb ennyit hajlandó elolvasni. Eközben vannak olyan kérdések, amelyek hátterét nem lehet húsz oldalnál rövidebben tálalni.
A mindezek miatt születő hibák javítása rengeteg időt és energiát vesz el, ami agyonvágja az államigazgatás hatékonyságát. Felesleglesen mennek el erőforrások olyasmire, amire nem kellene. A szakma képviselői sokszor üvöltve vetik bele magukat olyan témákba, amelyekről azt gondolják, hogy fontos a kormányzatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.