A dübörgő választási kampány szerint Magyarországon nem csak a rendszer változott illiberálisra, de nevet is változtathatnánk, lehetnénk mondjuk Kánaán-közeli ország, ahol a család szentsége elsődleges.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
,,Az MTI szerint jövőre kétezer milliárd
– azaz: 2.000.000.000 – forintot szán – szóban! "

Na ezt mégegyszer.
papa.49
@Aki Én: Na de mire, mert a költségvetésben állítólag nincs ilyen fejezet!!!
Aki Én
@papa.49: Én még arra nem jöttem rá, melyik számot vegyük komolyan, és ki nézte be. Mert ez 2 ezer millió, vagyis kétmilliárd.
papa.49
@Aki Én: Szerintem most nem is a szám az érdekes /persze érdekes, de mint tudott a fütyiszek irtóznak a számoktól, kivéve ha a magánvagyonná átalakult közpénzt kell megolvasni/ egyéb esetekben nem sikerül nekik kétszer egyformán számolni se, DE ITT MOST AZ A HELYZET, HOGY A JÖVŐ ÉVI BENYÚJTOTT KÖLTSÉGVETÉSBEN , NINCS ILYEN FEJEZET, akkor vajon miből lesz erre pénz!!!
Szerintem semmiből, ez úgy a választások után elhal, lekerül a napirendről, mert ők megnyerik , akár csalással is az biztos, már ha egyáltalán lesznek választások, ha előbb nem vezetik be a ,,rendkívüli állapotot,, valamilyen akár mondvacsinált indokkal!!!
quadrocopter
Hol, volt nem volt, de valahol volt, hogy közeledett a választás, amely eredményén múlik, hogy a dobogóra állnak-e és szépen gyarapodhatnak az eddig is gyarapodó famíliáris kasszák, vagy az akasztófa alá kell állni, vesztve az összeharácsolt milliárdokat!
Igaz - Orbán, Lézer, Trogán..."és a többiek"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.