Ömlik a pénz Felcsútra, az első osztályú csapatok sem érnek a nyomába az ottani futballklub nyereségének. A leggazdagabb magyar focicsapatok közé került a Felcsút 2016-ban. Az mfor.hu találta meg a Puskás Futball Club Kft. beszámolóját: ebből kiderült, hogy az előző évi 1,4 milliárd forint után tavaly már 2,2 milliárdos nettó árbevételt értek el. Az 52 százalékos növekedés már önmagában impozáns, de még meglepőbb a leggazdagabb klubok számaival összehasonlítva.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Aki Én
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Donáld Tramp
Megy a TAO mint állat !!! :( Hányinger... :P
Hellcat
Tele vannak pénzzel aztán ennek ellenére szar focit csinálnak...majd megint lehet jókat fogadni ellenük.
sokanvagyunk
Az egyesület patinás múltja, a gigaváros nagyszámú drukkerei, a világsztárok sokasága, a helyi multinacionális cégek mint szponzorok Felcsút sikerének kulcsa.
namihami
Az akadémiáról kikerült szupersztárok (lásd nyugati nagy klubok) hozzák a pénzt a felcsúti ""világválogatottnak"". És a jövő hasonló szintű sztárjainak kineveléséhez kell az a ""néhány TAO-fillér"".
Nessy
Felcsúton a klub gazdagodása, és a focisták tehetsége erősen fordított arányosságot mutat.
Eladott Ország
mind1.ma/felcsut-es-scornicesti-kozos-pontjai/
Felcsút és Scorniceşti közös pontjai. Mi a közös Orbán Viktor magyarországi miniszterelnökben és Nicolae Ceauşescu egykori román kommunista diktátorban? Mindketten szerették a futballt és új, hiperszuper, a település méretéhez képest gigantikus stadiont építettek szülőfalujukban. Viktor Budapesttől 45 kilométerre fekvő Felcsúton, míg Nicolae a dél-romániai, Olt megyei Scorniceşti-en. „Ceauşescu szülőfalujában a 80-as években hipermodern stadion épült, ma már csak az rohad benne, amit nem loptak el.
namihami
@Eladott Ország: És ha az életútjuk, remélhetően, hasonló lesz, akkor a mániájuk eredményének sorsa is meg fog egyezni. Csak abban bízzunk, hogy a mi vezérünk nem kap annyi évet a sorstól, mint a kinti példaképe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.