A szekszárdi Páskum utcát csak akkor újítják fel, ha az ott működő cégek fizetnek 19 millió forintot. Meglehetősen szokatlan levelet kaptak május közepén a szekszárdi Páskum utcában működő vállalkozások vezetői: Ács Rezső, a város fideszes polgármestere a város fejléces papírján közölte velük, hogy tervbe vették az évek óta elhanyagolt, rendkívül rossz állapotban lévő utca felújítását. Viszont a polgármester szerint mindez a cégek érdekeit szolgálja, hiszen az ő alkalmazottaik, teherautóik és ügyfeleik használják az utat, ezért lesznek szívesek „anyagi lehetőségükhöz mérten” hozzájárulni, vagyis pontosabban kifizetni a 38 millió forintos költségek felét.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Lehetne némi példamutatás is,

de a hétköznapok forgatagában ez inkább pofátlanságnak tűnik

Az mno.hu számol be róla, hogy „Meglehetősen szokatlan levelet kaptak május közepén a szekszárdi Páskum utcában működő vállalkozások vezetői: Ács Rezső, a város fideszes polgármestere a város fejléces papírján közölte velük, hogy tervbe vették az évek óta elhanyagolt, rendkívül rossz állapotban lévő utca felújítását. Viszont a polgármester szerint mindez a cégek érdekeit szolgálja, hiszen az ő alkalmazottaik, teherautóik és ügyfeleik használják az utat, ezért lesznek szívesek „anyagi lehetőségükhöz mérten” hozzájárulni, vagyis pontosabban kifizetni a 38 millió forintos költségek felét.”!
Nem vizsgálva a dolog bizonyos fokú realitását meg kell állapítani, hogy kicsiny hazákban meglehetősen szokatlan.
Amit tetéz, hogy épp a minap számoltak be arról, hogy milyen szerencsés a mi drága jó külgarázda Szájjártatónk, mivel „A balatonedericsi hegyoldalban éppen az egyik olyan zsákutca lett jobb minőségű, amelynek végén a miniszter nyaralója áll.”!
Nem, azért annyira nem vagyok örült, hogy megkérdezzem: kifizette a felét? =))
1magyar
@RonaGyuri: Szíjjártó üdülőjéhez, főként ha zsákutca ezzel szemben pofátlanság volt.
De akkor mire fizetik a benzinben az emberek az útadót?
Az hogy valaki ki is használja és sűrűn jár azon az úton számukra baj?
A drága benzinből telni kell rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.