A (Sic!) könyörtelen lovagjai segítenek, hogy az országgyűlési képviselőink porrá alázzák magukat. Van ez a csodálatos (Sic!), ami latinul pusztán annyit jelent, hogy így, de jegyzőkönyvekben megsemmisítő, ha megjelenik. Az írnok ezzel jelzi, hogy nem ő írta félre ezt a hülyeséget, hanem az bizony tényleg így hangzott el, ő pedig nem hajlandó meghamisítani mások baromságát. A szövegből így aztán úgy kiugrik a logikai hiba, mintha pirossal aláhúznák az elütéseket a 444-es cikkekben. A parlamentben az elmúlt egy évben fantasztikusan sok ökörség hagyta el a képviselők száját. Ezek nagy része akkor, amikor kb. 8-an ültek a teremben, az égvilágon senki nem követte a közvetítést. De itt vannak szerencsére a jegyzőkönyvek és a (Sic!)-kel könyörtelenkedő ismeretlen krónikások.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Azért a pénért, amit ezek a semmirekellő, kitartott paraziták kapnak, már lehet nagyon hülyének lenni!
Clavigo
...és mind ezek a veretes mondatok papírból felolvasva.. DDDd :) :) Némelyik barom ,az étlapot is felolvasná,,ha azt adnák a kezébe... Taps-ovésön...szarháziak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.