Nincs semmi probléma azzal, ha a hírekben a naptej rákkeltő hatásáról és a déli napozás előnyeiről van szó – közölte a Médiatanács.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
...mert az NMHH csupa bőrgyógyászból és rákkutatókhól áll. Vagy csak orbánfasszopókból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
A mentegetős q***a anyátokat, mocskos parazita trógerek!
Cefi
...mert az NMHH csupa bőrgyógyászból és rákkutatókhól áll. Vagy csak orbánfasszopókból.
Nessy
Akkor kis kedvesek, napozzatok naptej nélkül, minden nap 11 - 16 óra között! Ha szerencsétek van, a melanoma határozottan rapid lefolyású rák!
karma1
@Nessy: Meg egy modon bovult a "Hogyan irtsuk ki gyorsabban a magyart?" project modszertara: ha van valami, amitol gyorsan borrakot lehet kapni, akkor az a deli napozas, es a fenyvedo krem nelkuli napozas.
Nalunk a szabadban dolgozok ingyen fejfedot, es magas faktoru fenyvedo kremet kapnak, BARMILYEN MENNYISEGBEN, es teljesen ingyenes orvosi ellatast, ha ennek ellenere megis megkapjak a borrakot.
A melanoma "csodakra" kepes: 1-3 honap alatt megoli meg a fiatalokat is.
Az ovodakban, iskolakban nem engedik ki a gyerekeket maskepp, csak hosszu ujju bluzban es szeleskarimaju kalapban - ez az egyenruhajuk resze! Ugyanigy kapjak a fenyvedo kremeket is az iskolak. Nagy bajban van az a tanar, aki ezt az utasitast nem tartja be.
Nalunk van a legnagyobb ozonlyuk a legterben - bar mar kezd kisebbedni, a klimaegyezmenynek es kornyezetvedelmi intezkedeseknek koszonhetoen - es sajnos az intezkedesek ellenere nalunk a vilagon a legmagasabb a borrakosok megbetegedese.
Mocskos egy betegseg - nincs belole gyogyulas.
human
Gondolom úgy értették, hogy bármilyen hülyeséget lehet mondani amíg az szabályos közlésnek számít.
Kookas
@Cefi: az utóbbi de zacsival együtt!
Cefi
@Kookas: Az elektromos zacsitapicskolóval a hereverő-heverőn, a vajna fonnyadt répájával...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.