Földvári Gábor egy letelepedési kötvényeket értékesítő cég tulajdonosa. Vállalkozott rá, hogy utólag átbeszéljük a sokat vitatott programot Rogántól Habony Árpád helikopteres kényeztetésén át addig, hogy lesz-e még valaha ilyen kötvényünk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ez a tetű (is) hülyének néz minket. Még egy flekk és bebizonyítja, hogy mindezt csak szivességből csinálták azok, akik ezt a papírt árulták.
RonaGyuri
be... ok ezt a baromságot még hirdetik is! =))
quadrocopter
" Nemrég felhívott valaki vasárnap délután, hogy segítsek elintézni egy közlekedési szabálysértési ügyét. Kérdeztem, hogy hol van. Kiderült, hogy Németországban. "

Tehát nerm az volt a kérésre adott válasz, hogy "hogyan gondolja, vannak jogszabályok is" hanem az, hogy hol van?
papa.49
Koma azt eddig is tudtuk, neked meg a barátaidnak ,jól jött a suska az itthoni ,,vérszívók,, is rendesen fejlődtek belőle, rábaszni csak ez a szerencsétlen nép fog mikor vissza kell fizetni ezeket a pénzeket KAMATTAL NÖVELVE!!!
NA KOMA AKKOR IS ÁLLJÁL HELYT TE, MEG A TÖBBI TETŰ!!!
namihami
Ez a tetű (is) hülyének néz minket. Még egy flekk és bebizonyítja, hogy mindezt csak szivességből csinálták azok, akik ezt a papírt árulták.
eszegfu
@namihami: Szinte "természetes", hogy egy jó üzletet a ráforditások felsorolásával próbálnak "jelentékenytelenné" tenni. Mivel Földvári is üzletember, kizárt dolognak tartom, hogy olyan "kicsi" árréssel dolgozik, amely szinte már-már nem éri meg neki...annyira azért nem lehetett rossz, hogy ne foglalkozzon vele. Valószinüleg hasonló helyzetben én is igy tennék: "sirnék" inkább az őszinteség helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.