A közép-európai vállalkozásokat hátrányosan érintő, uniós piacvédelmi intézkedések elleni fellépés mellett érvelt Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Joint Venture Szövetség (JVSZ) csütörtöki üzleti ebédjén.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A piac-védelem estet Mityukával

Mit mondjak, tényleg egy nagy móka-Mihály ez a derék főminiszter

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter a Joint Venture Szövetség (JVSZ) csütörtöki üzleti ebédjén és utána az MTI-nek adott interjúban odanyilatkozott, hogy „Fel kell venni a kesztyűt az egyes uniós tagországokban - például Ausztriában, Németországban, Franciaországban, Belgiumban - született piacvédelmi intézkedésekkel szemben”.
Nem, nem árult zsákbamacskát konkretizálta is, hogy mit kell azon érteni, hogy szerinte: „piacvédelmi okból a közép-európai országokból érkező vállalkozások kiszorítására törekednek”.
Igen mint a véres rongyot lobogtatta „a fuvarozókkal szemben bevezetett intézkedéseket”, nevezetesen: „a minimálórabért és azt, hogy a fuvarozóknak a pihenőidejüket szálláshelyen kell eltölteniük”!
Hogy is állunk az európai kultúrát elfogadni képtelen keleti barbárokkal?
bakegya
...KELL,misi mókus kimondta neked ezt...csakkk nem a felcsutkai vezérlő tábornok orsos győző bácsi nagy fia a vicctor???-KI MÁS.
justhpeter
Az egér akarja diktálni az elefántnak az ütemet. Hát csoda, ha össze-vissza reng a híd ? Vagy nekem nem szólt senki, hogy már vezető nagyhatalom vagyunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.