Böröcz László elbagatellizálta a fiatalok tömeges elvándorlását az országból. Böröcz László azt mondta: a tömeges kiköltözés regionális jelenség, majd hozzátette, szerinte Közép-Európában Magyarországról vándorolt el a legkevesebb fiatal. A Fidelitas vezetője szerint a magyar ifjúság körében feleakkora a munkanélküliség, mint nyugat-európai társaiknál, azonban az elképesztő fizetési különbségről egy mukkot sem szólt. Egy friss kutatás szerint a magyarok 15 százaléka, 1,2 millió ember tervezi a kivándorlást külföldre, mert a kinti fizetésből tisztességesen meg lehet élni. A HírTV videója:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Persze, hogy nem baj hiszen azok nem fidezs szavazók.
Eladott Ország
www.facebook.com/beszol/videos/619948771545819/
Ezek a fiatalok pontosan azoknak az “öregeknek” a szellemi örökösei. Azoknak, akik kormányon a mi érdekeinkért aggódnak naponta úgy, hogy közben beledöglünk. Félek, hogy ezek a fidelitas­os fiúkák – akik a maguk rendje s módja szerint az arcátlan, szégyentelen cinizmus világbajnokai – még ezeknél is rosszabbak. Úgy látszik a Fidesznél ez az irányvonal. A Tállai-­Kósa ­féle úton menetelve a dicső és ostoba Magyarország felépítése. Még csak arra sincs igény, hogy a hazugságaikat képesek legyenek valahogy kimagyarázni. A vitaképtelenség már lassan amúgy is a Fidesz sajátja. A válaszadás helyetti korábbi ellentámadás mostanra értelmetlen hebegésbe megy át, de úgy néz ki, ez a párt számára vállalható irányvonal. A nép elbutítása megkezdődött, ennek eredménye pedig lassan a
felszínre kerül. A láthatólag fogalmatlan pártkatonák toborzása megkezdődött. Ezen tagok pedig tökéletesek a Fidesz számára. Kizárt, hogy megkérdőjelezzék a párt bármely döntését is. A tisztelt házban parancsszóra fogják nyomni a helyes gombot, bármiféle agyalás nélkül.
Fiatalként szomorúan látom, milyen irányba haladunk. Sajnos ott tartunk, hogy a korrupció és a tényleges munka nélkül szerzett jövedelem egyfajta norma lett odahaza. Ez már sajnos bőven túlmutat a vicc kategórián. Ha a Fidesz erre építi a jövőjét, az ország pedig további bizalmat szavaz nekik, akkor itt már nem csak az a kérdés, hogy mi lesz itt 4-­5 év múlva, hanem hogy mi lesz 10-­20 év múlva az országgal? A nemzeti elbutulás már régen megkezdődött, a kérdés csupán annyi, ki képes ezt megállítani?
Eladott Ország
nepszava.us/tovabbi-12-millio-magyar-menne-el-az-orszagbol/
1,2 millióan tervezik – a már távozott 5-700 ezren kívül -, hogy a jövőben tartósan külföldön fognak dolgozni. Az okok:
mert nem tud megélni a fizetésből (55%),
mert nem tud megfelelő jövőt biztosítani a gyerekeinek (28%)
a magyarországi közéleti-politikai viszonyok miatt (27%).
Mit gondolnak a “magyar emberek”, mi az oka az erősödő kivándorlásnak?
hogy a fizetésekből nem lehet megélni (43%),
Orbán Viktor (26%),
a rossz gazdasági helyzet (12%),
az előző kormányok, konkrétan az MSZP (7%).
Orbán Viktor korábban már próbálta úgy beállítani, mintha a jelenség “természetes munkaerőmozgás” volna az Európai Unión belül. Azt is a kormány próbálja elhitetni a közvéleménnyel, hogy akik kimennek, azok azzal a csodával szembesülnek, hogy mennyivel jobb itthon, és hazajönnek. ( Erre szokták mondani lóf*szt mama)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.