Móré András Vitamin egy éve ütötte le egy csepeli borozóban S. Viktort, aki fél arcára lebénult. A férfi feljelentést tett, az első tárgyalást azonban már nem érte meg. Tavaly júliusban okozott súlyos testi sértést Móré András Vitamin, aki úgy ütötte le áldozatát, hogy állítása szerint elfelejtette, a kezében maradt a sörös korsó. „A helyszínen egyébként nem is lehetett látni, hogy komoly a sérülése. A tulaj azt mondta, hogy nem olyan vészes, majd lefertőtleníti, én meg nagy idegességemben hazamentem. Másnap reggel hat órakor jöttek értem a rendőrök” – mondta akkor Vitamin. Meghalt a férfi, akit söröskorsóval ütött le a Happy Gang énekese

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Csunya dolog a hirekben a csusztatas: legalabb egy ilyen, nem politikai cikknel ezt nem kellett volna elsutni.
Nagyon sajnalom szegeny Viktort, az aldozatot, de ha az arcaba vagott ez a hulye, es ott idegeket ert az uveg, ami miatt lebenult, akkor halala joval kesobb megsem ennek az esetnek koszonheto, hanem - ahogy a cikkbol kiveheto -, valamilyen rakos betegsege lehetett, amire sugarkezelest kapott, es ebben hunyt el.
Istenkem, mi lenne, ha egyszer valaha meg Magyarorszagon a HITELES, igazi ujsagiras kapna teret?
karma1
@Fradigege: Na, azert nem cserelnek ebben a pillanatban a happy ganges csavoval, bar ugy nez ki, hogy ez nem az o sara (a ferfi halala), de nem lehet neki egy jo erzes igy sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.