Nem is tudom mi a borzalmasabb. Az, hogy újra és újra megtehetik, hogy közbeszerzéseken ennyire nyilvánvalóan a haverokat hozzák helyzetbe, vagy az, hogy ezen már meg sem lepődöm. Nem lenne szabad hagynunk, hogy úgy járjunk, mint mikor egy szót sokáig ismételgetünk, és az elveszti értelmét. Attól még, hogy napi szintű a korrupció, az ugyanúgy korrupció marad.  Az Európai Unió közbeszerzési értesítőjében megjelent adatok szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő negyvenmilliárd forint értékű keretmegállapodást kötött egy hat cégből álló konzorciummal, amik feladata előre meg nem határozott épületek felújítása és rekonstrukciója. A konzorciumban tagjai a West Hungária Bau Kft., Penta Industry Kft., Nyírépszer Hungária Kft., Zeron Zrt., ZÁÉV Építőipari Zrt. és a FEJÉR-B. Á. L. Zrt. A West Hungária Bau az Orbán Viktor vejével, Tiborcz Istvánnal üzletelő Paár Attila cége, míg a FEJÉR-B. Á. L. Mészáros Lőrinc gyermekeinek tulajdonában van, amit csak 2015-ben alapítottak, de már olyan...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az még hagyján, hogy ezek a cégek nyernek minden pályázaton, de a kutyamindenit, nem lehetne, hogy meg is csináljanak valamit, árában, és legalább közepes minőségben?? Ezek többet ártanak a gazdaságnak, az országnak, mint egy világválság!
Jöhet a hozsanna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.