Egy újságíró kérdezni szeretett volna a főpolgármestertől. Ledöbbensz a “válasz” stílusán – Videó a cikkben! Elképesztő, amit Tarlós István megenged magának a sajtóval szemben. Szégyen, hogy ez a vállról indítható kőszáli tahó egy világváros polgármestere lehet. És szégyen, hogy közpénzből eltartott közszolgaként Tarlós nincs tisztában a tájékoztatási kötelezettségével. A hvg.hu újságírója kérdést szeretett volna feltenni a közpénzből eltartott közszolgának, Tarlós Istvánnak. Fekete Norbert a botrányos orosz metrókocsik állapotáról érdeklődött volna a főpolgármesternél. Mutatjuk Tarlós István kulturált, európai “válaszát”:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat, amig engedi ot orban garazdalkodni Budapesten - marpedig engedi, hiszen orban fo celja szetcseszni Budapestet a leheto legaprobb darabokra -, addig bizony ekkora taho fog pokhendiskedni az ujsagirokkal, civil erdeklodokkel szemben...
Nessy
Óbudai polgármesterként sem volt híres a jó modoráról, azóta ez csak romlott!
Aki Én
Nem nagyon lehet ezzel vitatkozni. Valóban egy rettentően buta vérsuttyó. És tényleg nem a megfelelő helyen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.