Az ország valószínűleg a sok éve folyó hideg polgárháború új fordulójába vágott bele az új kampánnyal. A Soros-plakátok ebből a szempontból nem többek a híveket kondicionáló segédeszközöknél. De legalább rohadt drágák is valószínűleg. Szinte biztosan többe kerülve, egy iskolás ebédjénél. Mely utóbbira Orbán valószínűleg éppen úgy tesz rá, mint a híveire. Mármint nem a szólamok, hanem a valóság szintjén.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ugyan már,folyik a pénz a FRISSEN VÁSÁROLT balatoni nyaralók felújítására, ÚJ HAJÓ,BMW-TEREP,FEKETE,VAGY FEHÉR-LÉNYEG A LUXUS,térkövelés,kerti grill,ez a kikötő kell,az nem,arra még költsön az állam aztán azt is megveszi a Mészáros,1200-a strand belépő ,szabad-strand sehol,a horgászjegyet meg veheted,de belógatni sehol,vagy alig lehet a kukacod-LAKÓAUTÓK.GURULÓ FAHÁZIKÓKKAL TELE A MÉSZÁROS KEMPINGEK-A MAGYAR A JÁRDASZIGETEKEN NYARAL-kit érdekel???--senkit.orbán hazatolatta a fideSS MAFFIÁJÁVAL AZ ORSZÁGUNK!
ORSOS ORBÁN RÖHÖGHET NYUGODTAN A MARKÁBA-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.