2017 elejétől kezdve 12,8 milliárd forintot költött a plakátkampányra a kormány. Ebből a mentősök 10 százalékos béremelését már végre lehetett volna hajtani.

Fél év alatt 12,8 milliárd forintot költött el a kormány az adófizetők pénzéből a plakátkampányokra, ekkora összegből már a mentősök 10 százalékos béremelése is kijött volna, vagy akár a hallgatók ösztöndíjának emelése is a Hír TV cikke szerint.

A 12,8 milliárdból 5,7 milliárd forint a legújabb, Soros György arcával ékesített plakátokra ment el, amelyek rossz emlékeket idéznek fel a magyarországi zsidókban.

A Hír TV cikke szerint ez a második legdrágább kampánya a kormánynak az utóbbi évekből, ennél többet csak a kvótanépszavazásra költöttek, ami végül sikertelen lett.

A cikk szerint 2013-ban a "Magyarország jobban teljesít" elnevezésű kampányra még csak 800 millió forintot költött el a kormány az adófizetők pénzéből. 

"2014 óta a teljes kormányzati kommunikációs gépezetre 50 milliárdot költött az állam, a plakátkampányok mellett különböző állami vállalatok reklámjaira, rendezvényeire. (...) Mindehhez hozzájönnek még a közmédia mintegy 77 milliárdos költségei is" – olvasható a cikkben.

A Hír TV cikke szerint 2013 óta csak a "kékplakátos" kampányolásra 25 milliárdot szórt el a kormány, és akkor még ehhez jönnek a tájékoztató füzetek, nemzeti konzultációk, tévé- és rádióreklámok, valamint fizetett hirdetések. A plakát- és egyéb kampányolással többek közt Rogán Antal miniszter Pasa Parkbeli szomszédja, Csetényi Csaba is jól járt.

(Címlapi kép: Youtube)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A 12.8 milliárd már az a szám, ami miatt mindenkinek! hátat kellene fordítani a tetű fidessnek. Elgondolkodtató, hogy mennyi pénzt költenek magukra, azaz a nagy semmire, illetve gyűlöletkeltésre!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@desiro: kolozsvaros.com/2016/12/09/mi-a-franc-lesz-veletek-ha-soros-netan-feldobja-a-pacskert/
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/soros.jpg
Tudom, hogy a tisztességes keresztény hazafi a liberális-, zsidó- és egyéb fóbiáinak rabságában, valamint felsőbbrendűségének tudatában bármikor vöröset lát a szeme előtt Soros neve hallatán, de már nem fiatal ő sem, és bár titokban szittya magyar szűzlányok vérét issza, de mi lesz veletek, ha meghal? És mielőtt meghalna még meddig süllyedtek a hazugságok, félrevezető aljas disznóságok bűzös mocsarába, hogy elhitessétek egy országgal, virágzó demokrácia az, ahol nincs szabad sajtó, meglopják az embereket, és minden nyomorúságról Soros György, a kártékony vírus tehet?
Jozefina
Soros magyar állampolgár is. Jellemző erre a magát "keresztényinek" tituláló bagázsra, hogy magyart-magyar ellen uszít!!! Mindezt keresztényi alapon??!!! Gyalázatos!!!
cikicakk55
Egyszerűen hihetetlen,hogy egy 160 cm-es kis lófüttynek ekkora hatalma legyen egy ország felett.Sajnos egyre jobban látjuk,hogy teljesen esélytelen a törvényes úton való eltávolítása. Törvény már rég nincs.Olyan törvény van,ami nekik jó.Nekünk rossz.Nekik a törvény szerint jogaik vannak,nekünk meg kötelességeink.Az ellenzékünk egy darab sz-t nem ér.Mind megalkuvó és csak a saját megkaparintott vagyonkáját féltve,csendben próbálnak megbújni,Ők maguk is szítva az emberekben a gyűlöletet.Azt,hogy a nép már nem csak a migráncsokat és Sorost gyűlöli,hanem egymást is,azt pont az ellenzék bűne.Ők szedték darabokra az országot.Ahány párt van,annyi darabban van az ország.Így képtelenség bár mit is megnyerni.Hiába vagyunk jóval többen,mint a FideSS maffia és holdudvara. Nincs törvényes lehetőségünk semmire.nem tudunk senkit,semmit feljelenteni lopásért,szabad rablásért,nép elleni erőszakért,mert az alkotmány a törvény és Polt Péter mellettük áll.Talán egyszer majd nálunk is el ér a gané annyira magasra,hogy a nép végre észre vegye,hogy mi fogunk bele fulladni,ha nem teszünk ellene.Jó lenne megtudni,hogy a Románoknak hogy sikerült a diktátor házaspárt likvidálniuk? Annak idején bár többször leadta a tévé,egyszer sem néztem végig a kivégzésüket,de ha ez itt nálunk megismétlődne,biztos,hogy megnézném legalább 50 x,hogy egész biztos legyek benne,hogy igen! elértünk mi is oda!
mackoka46
Ebben a mórikáló csóró botrány országban eget veri az aljassági büdzsé.
Kookas
@Pálinkafőző Rézüst: én sem adom fel.
CsipkeRózsa
Ez a cikk 2017. július 4.-én íródott, azóta még ment hozzá jó pár milliárd Ft.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.