Július 8-án, szombaton ismét nagy felvonulással tetőzik a napok óta tartó Budapest Pride a melegek fesztiválja: a fővárosiak a helyszínen, a médiák segítségével pedig az egész világ értesülhet a Meleg Büszkeség Napját ünneplő magyar demonstrációról. Ez a bátrak 1969-es lázadásának ünnepe.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nils Holgersson
@Jozefina: Értem az aggodalmad! Azonban, ők is mehetnének stadionba! Biztonságos, intim, és még sok előnye van mindannyiunk számára!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Kiváló történelmi áttekintés ez acikk (zarojel.hu). Nem véletlenül nép ünnepély ez már a nyugati demokráciákban. Mindenkinek el kéne olvasni mielőtt bármit is írna első felindiltságában. Sajnos az egybítes bakancsosok valószínűleg nem olvasnak, nem tájékozódnak csak zsigerből, csípőből (tüzelnek) Hát ezeket kéne eleve lekapcsolni és erre a napra valamelyik stadionba külön programot szervezni a részükre. De erre alkalmatlan, vagy képtelen a rendőrség és a TEK is, pedig nagyon jól tudják, hogy melyek ezek a csoportok.
Peller Anikó
Nem keverendő a buziság és a hülyeség a bátorsággal.
Csizmás Kond
Az amit ma büszkeségnek vél valaki nehogy holnap a legnagyobb szégyen legyen !
1magyar
Mire büszkék? Hát a betegségükre. Egy szempontból támogatom őket, hogy mivel nem lesznek gyerekeik így támogatják a bolygó fennmaradását. Túlszaporodás ellen védekezik a természet.
Nils Holgersson
@Jozefina: Értem az aggodalmad! Azonban, ők is mehetnének stadionba! Biztonságos, intim, és még sok előnye van mindannyiunk számára!
elnyomott
Ez a büszkeség azt jelenti, hogy nem hajlandók szégyenkezni, megalázkodni és számkivetett lenni nemi orientációjuk miatt, amihez senki másnak nincs köze - és ami miatt mégis gyalázzák, gúnyolják, kivetik és bántalmazzák.
Pálinkás Pál
Hát nem tudom...ha valaki ezeket az aberráltakat bátornak...büszkének tartja ,azzal nagy bajok vannak!! Azért igazán szívesen vennék erről a buzifelvonulásról egy népszavazást!!
Syntax Error
@Pálinkás Pál: Na, az nem lesz a kérdések közt... tudod, ők is szavazók!
sokanvagyunk
Egész évben a franc se bántja és nem foglalkozik identitásukkal, de minden évben valahol beletolják a képünkbe, sajtóba, közterületen - ahelyett, hogy saját homokozójukban tetszelegnének egymásnak. Mikor követelték strandokon, vagy közterületen felvonulást ruhátlanul a napimádók, a nudisták? Ja, azok nem identitászavarosak.
Peller Anikó
@nyomott: én sem vagyok hajlandó szégyenkezni mert csak két éve halott 6 éves gyerekhullákkal vagyok képes élvezni pedig mennyi megaláztatás és számkivetettség ér az orientációm miatt amihez senki másnak nincs köze és mégis csak gyaláznak amiatt ahogy gyártom a gyerekhullákat, gúnyolnak kinevetnek (na talán ezt nem) kivetnek és bántalmaznak.

Má megyek is prájdolni, mert rettentően böszke vagyok magamra, hol ez a prájd, prűjd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.