Az Átlátszó Oktatás szerint a gazdálkodástudományi kar dékánjának egyik könyvéből 75 oldal teljesen megegyezik egy másik szerző könyvével. Paprika Zita úgy véli, hogy alaptalan vádaskodásról van szó.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
75 oldalba már egy álomfő is belebukott. A diploma megírása nem azt jelenti, hogy 10 könyvből írunk egy 11.-et
Equus
"Az Átlátszó Oktatás megkereste az ügyben Paprika Zitát, aki alaptalan vádaskodásnak nevezte a plágiumgyanút, és kérte, hogy tartsák tiszteletben a 2010-ben elhunyt Kindler József emlékét"
Nem fideszes ez a picsa? Az érvelése vhogy nagyon hasonlít a fidesznyikekkére...
kokopelli
Rokona és párttársa lehet a "Nemzett Gojostolá"-nak? :=(
sokanvagyunk
"A könyv lektora ő volt..." - ez kevéske érv. Furcsa is lenne, ha saját gondolatmenetével, írásaival szembetalálkozva kivetni valót találna egy más név alatt született írásban (itt-ott másolásban) lektorként.
nezelodo
Nem kell csodálkozni, sokra viheti még a dakoták között. Úgy megszüntették a lopást, mint a pofátlanul magas fizetéseket Ali Baba hatalmasra duzzadt csapatában, lopnak szellemi terméket, ötleteket EU-s támogatást, adóforintok milliárdjait (alkotmányos költség címén), termőföldet pályázati pénzt, trágyát tűzifát, nemesi címet, stb. Lassan a vérüket is lecserélik kékre, hogy tátott szájjal ámuljon a nép.
Veleda
75 oldalba már egy álomfő is belebukott. A diploma megírása nem azt jelenti, hogy 10 könyvből írunk egy 11.-et

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.