Kettőtől nyolc évig terjedő börtönnel büntethetik azt a tanárt, aki kislányokat molesztált nyári táborokban, ha a bíróság bűnösnek találja őt.

A bama.hu azt írja, hogy a pedagógus végzettségű férfi éveken keresztül szervezett művészeti táborokat Baranya és Tolna megyében 7 és 14 év közötti gyermekeknek.

Kislányokat fogdosott és csókolgatott a komlói tanár

A 2014-es, majd a 2015-ös táborban ismerkedett meg egy 11, illetve egy 12 éves kislánnyal. Velük rendszeresen többet foglalkozott a többi táborozóhoz képest, velük is aludt.

Amikor a többiek elaludtak, a férfi a kiválasztott lányok mellé feküdt, simogatta őket, benyúlt a ruhájuk alá, és a kislányok hasát, melleit tapogatta. Többször előfordult, hogy a lányokat szájon is csókolta.

A hivatalos megfogalmazás szerint a tanárt a felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel vádolják.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

durbincs
azt mondja ö egy Gender ,és nem kender ,és neki bizony jogai vannak...
Szeparepa2
Ha nemi szervhez nem ért hozzá... csak popsit simogatott, cicit, és csókolgatta őket... de úgy hogy a sem a saját, sem az abuzált gyerekek nemiszervét sem vonta be a dologba, akkor annyira nem súlyos bűncselekmény... Abúzus természetesen mindenképpen, de igen messze van a pedofil nemi erőszaktól!!! Utóbbiért 10-15 jár ugyebár. De jelen tett, ha "csak ennyi" volt, akkor néhány évvel megúszhatja. Ennyiért nem lehet többet adni, mert akkor mennyit kapjon egy pedofil erőszakoló sorozatgyilkos 1000 évet? mert kb annyiszor súlyosabb amit tett. Védekezhet azzal, hogy annyira szerette őket hogy mindenhol simogatta szeretetből őket ahogy mindenki simogatja a szeretete tárgyát, gyereketét, anyját, párját, kutyáját, macskáját, ha a simogatás nincs az illető ellenére, akkor nem bűn (tehát pl ezt kell nagyon alaposan kivizsgálni hogy erőszakkal simogatott, abuzált, vagy beleegyezéssel, és annyira szerették őt is a gyerekek, hogy hagytak egy kis popsi-cici simit is neki). Nagyjából ugyanez a csók is. Egyrészt beleegyezés volt-e, másrészt nyelves csók volt-e vagy csak szájra puszi? Nyelves csók az már keményebb, ha ilyen volt, még akkor is ha beleegyezett egy gyerekkorú, az már pedofil bűncselekmény, mégha az is viszonylag enyhe, hiszen még azért az is messze van a teljes értékű szexuális abuzustól ugyebár. Nehéz megállapítani ilyenkor a tényeket, sok minden félreérthető, simán lehet hogy ez nem egy pedofil vadállat, csak kicsit túlszaladt a szeretet oda-vissza, ő és a "srácai" közt. Ilyen létezik és nem is ritka. Fontos megállapítani, hogy milyen hatással voltak ezek az események a gyerekekre, egyenként. Sérült-e tőle, vagy sem. De, egy-két szájpuszi, vagy kis poci-cici-popsi simi, amibe a gyerekek is beleegyeztek, talán élvezték is, azt mondani hogy szexuális visszaélés, túlzás. Szex az nemiszervvel történik, amíg az semmilyen formában nincs bevonva a képletbe, nem szexről beszélünk. nyilván enyhébb molesztálás, enyhébb abuzus megállhat, adott esetben legfeljebb.
Cefi
Szívesen adnék le rá figyelmeztető lövéseket. Csákánnyéllel, viperával.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél