Ritka morbid és ízléstelen. A kormány 2013-ban döntött arról, hogy holokausztmúzeumot épít a józsefvárosi pályaudvaron, ahonnan vagonokban deportálták a zsidókat a náci haláltáborokba 1944-45-ben. 2015-ben Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere az alábbiakat mondta a beruházásról: “Józsefváros hagyományosan nagyszámú zsidó közösségnek ad otthont, így bízom abban, hogy a kerületi iskolások, gimnazisták megismerhetik majd az ő történetük egy tragikus részét is a Sorsok Házában” A Sorsok Háza nevet viselő épület 2015 tavaszára elkészült, 7,5 milliárd forintba került, de a mai napig nem nyitották meg. Most viszont, a legújabb kormányzati propagandakampány elindulásával kikerült elé két plakát “Ne hagyjuk, hogy Soros nevessen a végén!” felirattal. Soros György ugye a Fidesz főellensége nagyjából két éve. Egy magyar származású amerikai üzletember, akiről köztudott, hogy zsidó. Ritka morbid és ízléstelen, hogy a két éve ki nem nyitott holokausztmúzeum mellé is került két...

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pontosítsunk a plakátok pontosan oda illenek, mivel szó sincs zsidókról, az csak ürügy, mint a Soros palkát. Ez utóbbi a politikába, a ház pedig pénz a derék csókos Mariskának! =))
Cefi
@RonaGyuri: Ha már csókosok: Mariska megcsókolhatja a liberáldemokrata seggem lyukát.
nezelodo
@Cefi: Ne alázd meg annyira a nemes testrészedet, hogy megengeded annak a sanda szeműnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.