Mészáros Lőrinc lapjában jelent meg ömlengő beszámoló arról, milyen fantasztikusan sikeres Mészáros Lőrinc a horvát fociban. Így kell ezt, nem sunnyogva, rábízva egy gyakornokra, hogy a tulajdonosról írjon egy benyalós riportot, hanem főszerkesztőként bevállalva a főnököt istenítő beszámolót. A Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő Nemzeti Sport főszerkesztője, Szöllősi György Eszéken járt, hogy elmesélje az olvasóknak, milyen csodát vitt véghez Mészáros Lőrinc Horvátországban. „Szerintem Mészáros úr nem is tudja átérezni, hogy milyen jót tett velünk, eszékiekkel" - árulta el például Szölősinek Zoran Zekic, az Osijek vezetőedzője. Mészáros Lőrinc tavaly év elején vette meg a csőd szélén lévő eszéki csapatot, hogy aztán rengeteg pénzt ráköltsön. Kifizette a klub kétmillió eurós adósságát és vállalta, hogy öt év alatt 13 millió eurót áldoz az Osijekre. Ez így is 4,5 milliárd forint, de Szöllősi szerint ennél is nagyobb szabású befektetés várható. A stadiont is újjáépítik, de érdekes...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
"Szerénység elvtársak, szerénység! Ha valamit szeretek magamban, az a szerénység!"
(Bástya elvtárs)
Eladott Ország
Csak egy ország döglik bele.Mert nemzeti ügy. Mert a sport nemzeti ügy – ezt válaszolta Seszták Miklós bűnöző-gyanús fejlesztési miniszter tárcája az RTL Klub ama megkeresésére, hogy milyen alapon landolnak forintok milliárdjai harmadosztályú szerbiai focicsapatoknál.
A kiheverhetetlen, 50 milliárdos, tavaly év végi sportügyi pénzszórás hevében – amikor
Mészáros Lölö eszéki klubja is kapott mintegy 1000 millió forintot – 3000 millió forint jutott
Szerbiába is. Egészen konkrétan Topolyának ment a pénz, egy akadémia létrehozására. Nem,
nem tudományos, hanem futball akadémiáról van szó. A város csapata a harmadosztályban (!)
játszik, most a projekt keretében négy focipályát alakítanak ki, illetve a hosszútávú terveik között szerepel egy stadion felhúzása is. Itt tartunk. Egy 14 ezres, sacckábé 60%-ban magyarok lakta szerbiai település (testvértelepülései között Budapest V. kerülete !) azért kap 3 milliárd forintot, hogy a harmadosztályú csapatának legyen négy darab focipályája. Mert a magyar kormány nemzetpolitikai célja a határontúli magyarok segítése, a nemzeti összetartozás erősítése, a fiatalok sport iránti elkötelezettségének növelése.
Eladott Ország
Számomra felfoghatatlan, hogy egy kelet-európai ország (és egyelőre EU-tagállam), ahol minden feltétel és lehetőség adott volt arra, hogy a Nyugat-Európához viszonyított gazdasági mentalitásbeli lemaradást (tudom, hogy dehogy vagyunk mi lemaradva, irigyel a fél világ) erős
társadalmi felhatalmazással, profi szakemberekkel, megalkuvást nem tűrő, igazi hazafiakkal
egy párt ledolgozza, alig néhány év alatt egy minden tekintetben leszakadó pöcegödörré vált.
Ahol legfeljebb a mindent és mindenkit túlkiabáló harsány propaganda ordítja bele az arcokba,
hogy minden rendben van, jobban éltek, idióták!
Eladott Ország
@Cefi: www.youtube.com/watch?v=AVZ-BOfC5fI
Szerénység. Részlet a Tanú című filmből.
Asszem Bástya elvtárs jelenlegi inkarnációjának, Orbán Viktornak sikerült a magyarokat tízezrével kiüldözni Európába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.