Tarlós István átverte a budapesti önkormányzat városatyáin és anyáin, hogy korlátozzák a fővárosban megrendezhető sportesemények számát. Az indok az volt, hogy nem lehet ellehetetleníteni Budapest életét, felforgatni a hétvégéket az ilyen „úri passzióval”. Pedig mennyire ránk fér egy kis mozgás!

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=MpVEeOgnr4w
Alexandra, a csiszolatlan gyémánt.
"Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes által jegyzett előterjesztés értelmében, amit Tarlós István is támogatott, egy naptári évben legfeljebb három jelentős forgalomkorlátozással járó, hat kisebb forgalomkorlátozással járó, valamint három forgalomkorlátozással nem járó futó sportesemény kerülhet be a város sport- naptárába."
Mivel ezen az égövön gyakorta örökletes tehetségű dinasztiák kerülnek pozícióba, természetesen a Szalay-Bodrovniczky családban sincs ez máshogyan. Testvére, Szalay-Bobrovniczky Vince Magyarország bécsi nagykövete volt 2014-ig, jelenleg a miniszterelnökség Európai Uniós ügyekért felelős helyettes államtitkára. Szalay-Bobrovniczky Kristóf felesége pedig Szalay-Bobrovniczky Alexandra, főpolgármester-helyettes. Természetesen ez csak egyetlen példa arra, hogy a tehetség egyrészt genetikai, másrészt fertőzés útján adódik át bizonyos családokban, igen sok hasonló példát lehetne még felhozni a honi politikai és azt körülvevő elit soraiból.
Eladott Ország
m.cdn.blog.hu/va/vastagbor/image/2013/11/20120203-rogan-antal-es-habony-arpad-emiratusilatogatasa2.jpg
Az "úri passzió" elleni felterjesztő Alexandra. Amikor a genetikai tehetség öröklődik.
És hogy lesz egy ilyen csinos, fiatal lányból fővárosi képviselő?
Két dolog kell hozzá: a Fidelitas és hogy a férje Szalay-Bobrovniczky Kristóf, a Századvég Alapítvány elnökhelyettese. Rogán Antallal, Habony Árpáddal és a férjével együtt vett részt Alexandra a titokzatos Egyesült Arab Emírségi körúton.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.