A Leipziger Volkszeitung nevű lipcsei lap szintén felfigyelt a furcsa élménybeszámolóra. A cikkben a korábbi cáfolatok mellett az is szerepel, hogy a vívókat fogadó szálloda igazgatója, Michael Lehmann szerint a magyar stáb nem jelzett nekik semmilyen hasonló panaszt, illetve a lap azt is írja, hogy a város kezdeményezésére a vívó-világszövetség is foglalkozni fog az üggyel. Eközben a közmédia A német rendőrség is elismerte a lipcsei támadást címmel beleállt a sztoriba. Persze a lipcsei rendőrség közleményéből az kimaradt, hogy nem merült fel bűncselekmény gyanúja, majd hozzáteszik, hogy Rosenheimben – ami egyébként 425 km-re(!) van Lipcsétől – megerőszakoltak egy lányt. A fehér nőtől csecsemőt rabló színes bőrű férfi esete helyett pedig erre hivatkoznak: egy esetben „egy észak-afrikai pár vitába keveredett, és egy ideig többen köréjük gyűltek”.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
En sem talaltam sem a nemet, sem az angolnyelvu internetes sajtoban nem talaltam hasonlo tartalmu cikket. Nagy valoszinuseggel azert, mert nem is tortent ilyen atrocitas.
Azert gratulalok boczkonak is: egyszemelyben sikerult magara es Magyarorszagra haragitania (ebben is) a nemeteket, miutan a lipcsei rendorseg jelentette ki, hogy nem torten ilyesmi. Ez a nemet rendorseg munkajanak ledegradalasa.
Mindenesetre az is elarul valamit, hogy egy magyar kijelenteseben egy masik magyar ketelkedik, es ezert megkeresi a nemet rendorseget, hogy leellenorizze boczkot, hogy igazat mondott-e...
Ez se semmi...
F_Viktor
Tehát már mindenki cáfolt, csak maga a hazudozó és a magyar közmédia nem tette ezt meg.
De csak azért, mert tudják, hogy a birka magyar fityesz szavazó vagy nem tájékozódik másik hírforrásból, és/vagy csak az orbán-médiáknak hisz.
human
@F_Viktor: Végül is nem hazudott, csak olyan szinte beleélte magát a rettegéskampányba, hogy nem gondolkodott mielőtt beszélt.
Egyébként itt vannak a videók amiket rögzített. Csakhát ilyeneket itthon is látni minden nap.
www.facebook.com/pg/hunfencing/videos/
dr. prédikátor
Már ezek is beszálltak a hangulatkeltésbe??? hÜLYE FASZOK!!!
quadrocopter
Semmi csoda nem történt!
Annyi történt, hogy a csordasajtó belesóhajtott a saját fingjába és most látványosan keresi, hogy ki volt az!
Rászoktak a lócicre, mert annyi eszük nincs, hogy 5 percen belül lehet igazolni vagy cáfolni a híreket a high-tec világában!
F_Viktor
@human: Írod:
"Végül is nem hazudott, csak olyan szinte beleélte magát a rettegéskampányba, hogy nem gondolkodott mielőtt beszélt."

Ebben nem vagyok biztos, nem szokás tudatalatti félelmeket nyilvánosságra, a köztévé elé tárni.
Már maga a tény, a köztévés megszólalás is valami tudatosságra utal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.