Az amerikai hatóságok szerint forralva fogyasztható csak a magyar víz. Ez nem igaz, a magyar ivóvíz megfelel az EU-s előírásoknak, de mégis fennáll a mérgezés veszélye. Hogyan lehetséges ez? Cikkünkből kiderül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Makón és környékén, bár milliárdokat költöttek Uniós pénzből,
a víz ihatatlan, sem mosásra, főzésre, de még takarításra se használható !
: az új rendszer olyan baktériummal fertőzött, ami korábban nem is volt jelen a csapvízben. Hónapokig nyomoztak, mire megállapították, hogy a bakteriális fertőzés kialakulásához vállalkozói mulasztások (a higiéniai szabályok megsértése, tisztítatlan, szennyezett anyagok felhasználása és a nem megfelelő kivitelezés) vezettek.
A pitvarosi és a földeáki polgármester is azt mondta a lapnak: fogalmuk sincs, mihez kezdenek, ha vissza kell fizetni a pénzt. Abban bíznak, hogy esetleg egy pluszban kapott támogatásból sikerül rendbe hozni a rendszert.
De mikor ?
Egyébként - szerencsére - nem ez a jellemző a hazai ivóvízre.
Jozefina
Tehát szar és ihatatlan. A lényeg ez!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.