Bár elméletben mindenki az egyenjogúság mellett van, a gyakorlatban még mindig tartják magukat a hagyományos nemi szerepek Magyarországon - derül ki egy új kutatásból.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Egyenlőség ide vagy oda ezt így piszkálni marhaság. Nem az egyenlőségi mosogatószerep a baj hanem egymáshoz viszonyulási intelligenciahiány. Az egész problémát előbb ott kéne kezdeni, hogy valamilyen módon megállítsák az egyes etnikumok tizenéves házassági szokásait, ne adjanak teret a béranya gyerekgyáraknak, ne legyen divat a terhességig tartó házasság stb.
Egy harmonikus családba nem volt és nem is lesz főzés vagy mosogatási probléma, ez csak egy hibás vagy direkt heccelő felfogás, hogy mindent egyformán és közösen kell elvégezni...sőt kommunista elv. Nincs két egyforma ember ezért nem lehet egyforma stílust kialakítani sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.