Hiába próbált újra és újra magyarázatot kérni Demeter Márta független országgyűlési képviselő a letelepedésikötvény-program kétes és tisztázatlan kérdéseiben, a Rogán Antal által vezetett Miniszterelnöki Kabinetiroda nem ad érdemi választ a politikus felvetéseire - írja a Magyar Nemzet. A lap szerint ráadásul a továbbiakban nem is számíthat feleletre a képviselő, ugyanis a minisztérium helyett már az Országgyűlés elnöke írt levelet Demeter Mártának. Kövér László meglepő módon jogkörére hivatkozva visszautasította a képviselő kérdéseit, mert szerinte azok nem érintik a kormány feladatkörét. Tehát ezek alapján az elmúlt években kormányzati kontroll nélkül működött a program - állapítja meg a lap. A Magyar Nemzet szerint ez azért érdekes, mert a vitatott konstrukciót a kormányzó Fidesz–KDNP hívta életre, méghozzá éppen Rogán Antal előterjesztése nyomán, aki korábban a parlament gazdasági bizottságának vezetője volt.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A köteles megtiltotta az ellenzéknek hogy levegőt vegyen és kérdezzen!!! a kurva anyádat!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Na még egy SOROS ÖSZTÖNDÍJAS, királyi, vagy miCSODA KÖZSZOLGA, Lévai Anikó megfogalmazásában a PSZICHIKAI BŰNSEGÉD alattvalója, aki úgy táncol, ahogy a POLITIKAI KALANDOR/SZÉLHÁMOS fütyül!
.
Lássuk csak többek között HOGY KUKUL BE őfelsége is, amikor a NEMZETRONTÓ BAKIZIK!
.
Keretszámok és liftajtó
www.youtube.com/watch?v=nbcpz46gOYo&t=176s
.
Cinkos bagázs egytől egyig!
.
quadrocopter
@bencemacska: Ááááá...ez nem igaz, hisz Rogán-Mocskos Antalnak összesen 700.000 HUF megtakarítása van, beleértve a gyerekek perselyének tartalmát is!
bencemacska
@quadrocopter: ma15:12
Borravalónak elég a luxuséttermekben.
Az offshore cégek nyeresége meg elég a luxusra !
Nem repül ám a helikopter sem üzemanyag és pilóta nélkül!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.