Bár a magyar menekültügyi eljárás szigorítása óta, fél év alatt alig több mint háromszázan kaptak menekült vagy oltalmazotti státuszt Magyarországon, a Migration Aid pénzt és erőforrást nem kímélve szövögeti projekt terveit a magyarországi migráns paradicsomról: Szolidaritás Házáról, menekült faluról, logisztikai központról és üdülő táborról, azaz Tündérligetről. A 300-320 bevándorló jelentős része menne is tovább, vagyis …

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Lejárt lemez, még a fidesznyik Manninger "Manyi" Jenő is levette a témáét a fészbukról - szégyenében, meg félelmében, ugyanis szembe megy azzal, hogy a rezsim hivatala engedélyezte az itt tartózkodást és a szabad mozgást a menekültek szánára!

Lehet puszikát nyomni a menekültek alfelére!
peterkelemen
Egyúttal szállítsák át másik országba a fideszeseket. Mondjuk Szibériába.
quadrocopter
@durbincs: Ideges vagy primkó, ott az osztrák három faház, egyébként meg ne pofázz, engedéllyel mozoghatnak az országban és az unióban is!
Leszophatod őket és tépheted a hajad!
quadrocopter
@durbincs: Megismétlem, mert régi képcsöves hulladék vagy, lassan fogod fel: leszophatod az engedélyes menekülteket! Mi nem tiszta és világos?
Ha összeszarod magad, akkor is van engedélyük - csiga! Ettől kezdve kinyalhatod az összeset - csiga!
quadrocopter
@durbincs: és magyarul mikor tanulsz meg írni, csiga?
Cumira-csiga, menekült cumira!
quadrocopter
@durbincs: Neki is becsókolhatsz - csiga! Másra alkalmatlan vagy!
quadrocopter
@Mirabilis: Hagyd, primitív mocskos csicska, egy értelmes hsz.-a nem volt még, az a feladata, hogy lefoglalja a kommentelőket.
quadrocopter
@Mirabilis: Nem tudja átfogalmazni, mert ennyire képes, az írásjeleket sem ismeri fel, ezért van dugig vesszőkkel és kérdőjelekkel a firkálmánya! Értelmes hozzászólást még nem olvastál tőle, nem is azért küldték ide!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.