B. Róbertet állampolgári bejelentés alapján sikerült elkapni, májusban vert meg egy nőt.

 rendőrök elfogták B. Róbertet, aki korábban bántalmazott egy nőt a Kálvin téri aluljáróban. Állampolgári bejelentés alapján sikerült a nyomára akadni a Lónyaiy utcában, kezdeményezik a bíróság elé állítását – számolt be róla a Police.hu

Az 59 éves budapesti B. Róbert 2017. május 11-én 12 óra 45 perc körül a IX. kerületben, a Kálvin téri aluljáróban lévő Trio Pizza gyorsbüfénél szóváltásba keveredett az eladóval, valamint egy annak védelmére kelő járókelő nővel. 

B. Róbert azért érezte jogosnak így kikelni magából, mert a pizzéria arab – de egyébként keresztény és magyarul is jól beszélő – alkalmazottja turistának nézte és angolul kérdezte meg, mit adhat. A magyar férfi válaszul azt üvöltötte neki: "te mocskos migráns, ez az én hazám, Magyarország a magyaroké, a saját országomban nem vagyok turista”

Egy arra járó fiatal nő erre megkérte, ne beszéljen így az alkalmazottal, aki nyilván véletlenül nézte turistának. Erre B. Róbert előbb azzal érvelt, hogy "húgyagyú liba, ez Magyarország!", majd tettlegesen is rátámadt: előbb le akarta fejelni, majd úgy megütötte, hogy a nő szemüvege is lerepült. A térfigyelő kamerák mindezt rögzítették.

A rendőrség az esettel összefüggésben pár nappal ezelőtt felhívást tett közzé, melynek eredményeként 2017. augusztus 10-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságát értesítette valaki, hogy a felhívásban szereplő férfi jelenleg egy ferencvárosi üzletben tartózkodik.

Ezt követően a rendőrök még aznap 19 órakor Budapesten, a IX., Lónyay utcában őrizetbe vették B. Róbertet, akit garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség kezdeményezi az 59 éves férfi bíróság elé állítását.

Címlapkép: Police.hu

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@human: a "mélymagyar" kreténekről már szó se essék...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Most komolyan. Ilyen turulban született vérgecik fogják vegzálni ezt a kurva országot?
bakcsubakka
Gratulálok ! A plakátkampány ,a folytonos migráncsozás meghozta a gyümölcsét !
Látjátok mocskos szégyentelen állatok (fidesznyikek),mivé tettétek,teszitek nap mint nap az országot? Megosztottátok,az alulképzett (tanulatlan,idős,kevés tájékozódási lehetőséggel bíró,bunkó,agresszív,objektíven látni képtelen,bűnöző hajlamú ) embereket helyeztétek előtérbe !
Nekem se hiányzik egyetlen migráns sem. Mindettől függetlenül mindazok akik nem látják át,hogy itt mi történik,süljön le a mocskos pofájukról a bőr !!!
Nektek mondom: A seggnyaló fidesseseknek!!! Hitvány csürhe !!!
Név,cím nem a szerkesztőségben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél