B. Róbertet állampolgári bejelentés alapján sikerült elkapni, májusban vert meg egy nőt.

 rendőrök elfogták B. Róbertet, aki korábban bántalmazott egy nőt a Kálvin téri aluljáróban. Állampolgári bejelentés alapján sikerült a nyomára akadni a Lónyaiy utcában, kezdeményezik a bíróság elé állítását – számolt be róla a Police.hu

Az 59 éves budapesti B. Róbert 2017. május 11-én 12 óra 45 perc körül a IX. kerületben, a Kálvin téri aluljáróban lévő Trio Pizza gyorsbüfénél szóváltásba keveredett az eladóval, valamint egy annak védelmére kelő járókelő nővel. 

B. Róbert azért érezte jogosnak így kikelni magából, mert a pizzéria arab – de egyébként keresztény és magyarul is jól beszélő – alkalmazottja turistának nézte és angolul kérdezte meg, mit adhat. A magyar férfi válaszul azt üvöltötte neki: "te mocskos migráns, ez az én hazám, Magyarország a magyaroké, a saját országomban nem vagyok turista”

Egy arra járó fiatal nő erre megkérte, ne beszéljen így az alkalmazottal, aki nyilván véletlenül nézte turistának. Erre B. Róbert előbb azzal érvelt, hogy "húgyagyú liba, ez Magyarország!", majd tettlegesen is rátámadt: előbb le akarta fejelni, majd úgy megütötte, hogy a nő szemüvege is lerepült. A térfigyelő kamerák mindezt rögzítették.

A rendőrség az esettel összefüggésben pár nappal ezelőtt felhívást tett közzé, melynek eredményeként 2017. augusztus 10-én a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságát értesítette valaki, hogy a felhívásban szereplő férfi jelenleg egy ferencvárosi üzletben tartózkodik.

Ezt követően a rendőrök még aznap 19 órakor Budapesten, a IX., Lónyay utcában őrizetbe vették B. Róbertet, akit garázdaság vétsége miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség kezdeményezi az 59 éves férfi bíróság elé állítását.

Címlapkép: Police.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maxipocak
@human: a "mélymagyar" kreténekről már szó se essék...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
A vendéglátós alkalmazottakat kicsit jobban tréningezni kellene, hogy meg tudják különböztetni a turistákat a vérzőszemű idiótáktól.
Maxipocak
@human: a "mélymagyar" kreténekről már szó se essék...
Maxipocak
@desiro: ne tévessz, bár a tökéletesség határa Nálad vagyon. :) Dél-dán, ráadásul kinneőre kissebség... Vagy nem??? Kitudi? :)
simmering73
Most komolyan. Ilyen turulban született vérgecik fogják vegzálni ezt a kurva országot?
kopacsijanos
@bakcsubakka: Bazd meg az anyádat csubakka!!
quadrocopter
@kopacsijanos: Hogy te mekkora büdös paraszt vagy, tucc róla? Legelőt fognak elnevezni rólad - paraszt!
F_Viktor
@quadrocopter: O csak egy atlagos szar fityesz hivo a nyajbol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.