A különböző adatbázisok összekapcsolására alkalmas megfigyelőrendszert épít a kormány – derült ki egy salátatörvény tervezetéből. Garancia és ellenőrzés híján az sem zárható ki, hogy az állampolgárok adatait politikai célokra használnák fel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ezzel az adatgyűjtő eljárási móddal nem lenne semmi gond, ha hiteles, megbízható, nyílt és tiszta szándékú, visszaélésektől mentes kormány szervei tennék, de itt erről abszolút nincs szó, egy mocskos, szarházi, hiteltelen, kékülő ujjaival a hatalomba kapaszkodó, büntetlen Kubatov-listás, KGB típusú hatóságokra támaszkodó, "Yandex" -re bízott magyar állampolgári adatokat kiadó, aljas rezsim tenné mindezt!
Ott kell akadályozni ezt a tervezet, ahol lehet, ellenőrizhetetlen, garanciái nincsenek a törvényes felhasználásra!
nem tibi
Teljesen 1 értelmü hogy a láthatatlan totális kontroll irányába haladnak az intézkedések és a
fejlesztések . A mobilok totális személyhez kötése ,megyematrica ,közúti kamerarendszer rendszámfelismerő tecnikával .
(arcfelismerő kamera a nedves eseményen ? ) Szállodák bevonása ( kisérlet ) kamerás megfigyelő rendszer telepítésére . Önkormányzatok fotelból büntetnek kamerakép alapján .
stb .
Nincs garancia hogy az adatokat akár másra (pl : politikai célokra ) is felhasználják .
Bár aki tiszta annak nem lehet félnivalója , de ennek ellenére megeshet hogy belekeveredik valamibe amihez semmi köze sincs .
.
Aki Én
Azt azért a hülye is sejti, hogy ami itt megy, az nem mehet a végtelenségig szabadon. Vagyis nem árt figyelni a türelme vesztett tömeget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.