A terézvárosi rendőrség kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 43 éves budapesti V. Pállal és a 27 éves Zs. Gergővel szemben – írja a police.hu.

A nyomozás adatai szerint a két férfi rendszeresen árult kábítószert.

A rendőrök kedden pár perccel éjfél után megjelentek V. Pál Budapest VI., Podmaniczky utcai lakásában, ahol házkutatást tartottak.

A nyomozók 265,4 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, 90,34 gramm kábítószergyanús barna növényi törmeléket, tíz tablettát, öt cannabis magot, 100 gramm cannabisos csokoládét és a kábítószerek adagolásához használt eszközöket találtak. Továbbá 3 126 000 forint készpénzt, 750 euro-t, két szamurájkardot, egy gázriasztó fegyvert, egy vadászfegyvert, két sportlőfegyvert, valamint a fegyverekhez tartozó lőszereket foglaltak le.

A férfiakat a rendőrök előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki őket. A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága előterjesztést tesz V. Pál előzetes letartóztatásának indítványozására.

(police.hu)

Címlapkép: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.