Az 50-es évek primitív, ostoba jelszavait idéző infantilis, kínos sorosozással silányítja le az állami ünnepet a Fidesz. Szent István helyett Soros György. Kinek mi a fontos ugyebár. A Magyar Nemzet betekintést nyert abba a kommunikációs sorvezetőbe, melyet a kormány részéről küldtek szét a magyar nagykövetségekre, és ami az augusztus 20-i nemzeti ünneppel kapcsolatos megemlékezéseken elhangzó beszédekben megfogalmazandókat tartalmazza. A lap szerint ez alapján biztos, hogy a Fidesz és a kormány politikusai a magyarországi beszédekben is hasonlókat mondanak majd. Az „Augusztus 20. kommunikációs üzenetek” munkacímet viselő egyoldalas kis dokumentum legfőbb üzenetét háromszor pirossal, vastag betűkkel szedték. Ez az üzenet pedig szó szerint így hangzik: "Választás előtt állunk: Szent István Magyarországa és a Soros-terv között". GOEBBELS BEÁJULNA A sorvezető ezután tizenegy pontba foglalja a megfogalmazandó üzeneteket. (Igaz, ebből három pont a már idézett „fő üzenet”...

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Legalább a fideszista nagykövetek is megtudják, ki volt Szent István, különben nem tudnák, azt hinnék frakcióvezető-helyettes a kisebbik csordában.
Ez az ünnepi birka-sorvezető pontosan olyan, mint a "mentsük meg Simonkát" ...a törvényes(!) felelősségre vonástól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.