Pécsi Ildikó remek ajánlatot kapott Eszenyi Enikőtől, ám komolyan hezitál, hogy el merje-e vállalni, és a nem felé hajlik. A Vígszínház igazgatója különleges ajánlattal kereste fel Pécsi Ildikót. Ő és társulata szeretné, ha a színésznő a felújított Padlás című musicalben eljátszaná a kéményseprő szerepét. Pécsi Ildikó boldogan fogadta a felkérést, hiszen visszatérhetne arra a helyre, amely az egyik legkedvesebb a számára, a színpadra. Mégis fél, hogy nincs elég ereje a kihíváshoz, ezért hezitál. „Óriási öröm számomra, hogy gondoltak rám, köszönöm a társulatnak, hogy még mindig alkalmasnak találnak a szerepre. Kezdetben lelkes voltam, és örömömben szinte azonnal igent mondtam volna, a Vígszínház az egyik legkedvesebb teátrum számomra... Elbizonytalanodtam, lehet, hogy nem tudnék már maximálisan teljesíteni. Annak idején természetes volt, hogy miután a darabokat nem játszottuk több szereposztásban, előadás nem maradhatott el. Ha kellett, fájdalomcsillapítókkal vagy anélkül, de...

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Oreglany, ne hisztizze', hanem csinald azt, amihez a legjobban ertesz.
Csak most tedd at a szineszkedesed szinhelyet a birosagrol a szinhazba.
Hidd el, mindenkinek jobb lesz, es vegre az a papucs ferjed meg a felresikerult fiad se fog szenvedni otthon a hisztidtol...
karma1
Oreglany, ne hisztizze', hanem csinald azt, amihez a legjobban ertesz.
Csak most tedd at a szineszkedesed szinhelyet a birosagrol a szinhazba.
Hidd el, mindenkinek jobb lesz, es vegre az a papucs ferjed meg a felresikerult fiad se fog szenvedni otthon a hisztidtol...
Eladott Ország
Művésznőnek jót tenne ha mégis vállalná a színpadot, mert kizökkentené a mindennapok gondjaiból segítene az egészségi állapotán is.
karma1
@Eladott Ország: Az egeszsegi allapotanak a 95 %-a szerepjatszas volt... Nincsen semmi baja, csak eppen a frusztraciojat vetiti ki masokra: kepzeld el, van egy darab fia, az se a legsikerultebb modell, a ferje egy puha papucs, ha nem a szinpadon van,m akkor otthon semmni pozitivat nem tud felmutatni. (Papucsferjjel nem nagy kunszt egyutt elni 40-60 evig, ezek a kapcsolatok egesz jol mukodnek, pont annyira, mint a szado-mazo kapcsolatban)
Menjen vissza dolgozni, 2 perc alatt felejti el az osszes maga krealta bajt...
lópicigáspár
Személy szerint én, már nem vagyok rá kíváncsi! Valahogy mindig a gonosz anyóst látnám benne, nem a Csámpás Rozit!
karma1
@lópicigáspár: Dragam, Neked nem lenne kotelezo megnezni ot a szinpadon, de talan vannak olyanok, akik az elso magyar szexszimbolumot szivesen latnak egy lottyadtabb kiadasban is...:o))))
Monnyuk en se lennek mar ra kivancsi, de jo lenne, ha vegre nem b@sztatna az egesz csaladjat a hazsartossagaval.
Kulonben megint pontosan ugyanazt gondoljuk...:o)))
wagabund
a sok balhéja miatt nem lenne hiteles, akármilyen, számára kedves szerepet kapna kedvenc színházában...már nem való színpadra, inkább a tárgyaló előtti padra, várakozva a bíróra.

szóval a személyes varázsa(sic) elmúlt...mondhatnám elbaszta az iránta tanúsított tiszteletet...(is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.