A török férfi és a román nő egy kamionnal próbáltak átjutni a határon.

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2017. augusztus 18-án, 12 óra 20 perckor egy kamion vezetőjeként egy török férfi és utasként egy román nő próbált átjutni. Az ellenőrzés során azonban kiderült, hogy a német hatóságok mindkettőjüket körözik emberkereskedelem és embercsempészet bűncselekmények elkövetése miatt. A Gyulai Rendőrkapitányság a 19 éves nőt és a 43 éves férfit bűnügyi őrizetbe vette és értesítette a körözésüket elrendelő hatóságot – írja a Police.hu.

Emberkereskedőket fogtak Gyulán

Fotó és címlapkép: Police.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vladimir putin
Én igazából arra a listára lennék kíváncsi, hogy a "Viktor és a Haverok" Magyarországon felettéb népszerű maffiózó popegyüttes kikkel kereskedik a magyarok pénzén, "Letelepedési államkötvény" címszó alatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
Én igazából arra a listára lennék kíváncsi, hogy a "Viktor és a Haverok" Magyarországon felettéb népszerű maffiózó popegyüttes kikkel kereskedik a magyarok pénzén, "Letelepedési államkötvény" címszó alatt.
Cicamama55
Mások nyomorát, kiszolgáltatottságát kihasználó rohadt szemét bűnözők! Csak gratulálni tudok az ilyen hírekhez!
maci0427
@Cicamama55: Így igaz ahogyan írod ! Mások nyomorát, kiszolgáltatottságát kihasználó rohadt szemét , aljas mocsok bűnözők! Szép "színes" egyéniségek !
TASzSz
Lógó csecsű cigány nő meg a pohos ura!
karma1
@vladimir putin: Draga Putyin Elvtars! Ugyanezt mondogatom minden forumon, ahol lehet: tessenek mar osszehasonlitani azt a ket listat, amit egyszer az Interpol adott ki nemzetkozi korozesre es a letelepedesi listan szereploket...
Ha csak egyetlen nev is szerepel mind a ket listan, akkor maris lehetne a vezetoszarat eloszor polt peter elvtarsra es utana orban elvtarsra es tarsaira is...!
karma1
@Cicamama55: Raadasul a sajat fajtaja nyomorat hasznaljak ki... Ok is menekultek volna, ha nem lattak volna jobb uzletet az embercsempeszetben...
Gratula a hatosagoknak, rovid uton adjak ki oket a korozo"knek...
nezelodo
Na megint lerománozták a Vitya hűséges szavazóját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.