Hosszan tartó betegség után 72 éves korában elhunyt Arthur J. Finkelstein. A család közleménye szerint Finkelstein tüdőrákos volt.

Finkelstein nevét a legtöbben onnan ismerik, hogy közel tíz éven keresztül a Fidesz tanácsadójaként tartották számon. Nem cáfolt sajtóinformációk szerint rendszeresen találkozott Orbán Viktor miniszterelnökkel és nyomon követte a magyar politika eseményeit. Közép-Európában Orbán Viktor mellett segítette a cseh Miránek Topoláneket, valamint a szerb Szergej Sztanisevet és Boris Tadicot is.

Az Origo úgy tudja, hogy több mint egy évvel ezelőtt, 2016 áprilisában találkoztak utoljára. Finkelstein nem sokkal ezután rossz egészségi állapota miatt visszavonult a munkától és életének utolsó szakaszában ágyhoz kötötten élt, így már egy éve a Fidesznek sem dolgozott.

138 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aki mások lejáratásából és az emberek manipulálásából él azt nem sajnálom. Sajnos egy Habony Árpáddal még mindig több van a földön.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@grincss: Érdekes,hogy nyugatabbra nem is nagyon foglalkoztak
ezzel a barommal! Azt hogy ő valahol vegetált maga elé,azt közzétet-
ték a beállítottságát lábjegyzetként hozzáfűzve,de úgylátszik a tápta-
laj nem volt elég igéretes a "mocsoknak"!? Orbán-féle morálsérült
kis Napoleonutánzatokra volt szüksége a "nagy rombolónak"! A Zor-
bán kiírhat egy új tehetségkutatót "Szükségem van rád te mocsok!"
(magyar nyelv nem tudása előny!) :--((
nezelodo
Orbán rajta is túl fog lépni, mert a "hála nem politikai kategória", ahogy túllépett mindazokon, akik anyagi, politikai alapját megteremtették annak, hogy a hazai politika csúcsára jusson, Sorostól a Simicskáig bezárólag.
Milyen érdekes, hogy Orbán papa ugyanígy összebalhézott azzal a harcostársával, akinek a támogatásával egykori munkahelye MSZMP-s vezéreként a megyei pártbizottság tagságáig vitte.
kokopelli
Az "Orbándaddy"-nak az a bűne,hogy hogy nem rugdosta agyon az ivadékát! :--(
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/08/20/a-szellemi-kutmergezo-meghalt-a-pusztitas-marad/
A szellemi kútmérgező meghalt, a pusztítás marad. Stratégiájának lényege – amit most is, és még hosszú évekig nyögni fog a magyar társadalom – a politikai ellenfelek megbélyegzése a liberális jelzővel, az egyszerű szavak, szlogenek, csatakiáltások használata, valamint a társadalom legsötétebb reflexeinek, előítéleteinek kiaknázás, akár álhírek útján is. Az ember talán legundorítóbb ténykedése, hogy az általa nyomatott kampányokban alapvető szerepet kapott a homofób, rasszista és gyűlölet-kártya kijátszása, miközben köztudott volt róla, hogy évek óta házasságban él egy férfival. Az ifjabb Matolcsy tulajdonába került lap így mosdatja Finkelsteint: élete során számos barátot és ellenfelet szerzett, de tehetségét és politikaformáló képességét senki sem vonta kétségbe. Az biztos. Holnap már az lesz a téma, hogy nem is ismerik, nem is hallottak róla. Én meg azt még hozzátenném, hogy egy ember halála mindig megrázó, ám ennek az embernek annyi mocskot köszönhet ez az ország, hogy én csak remélni merem, előbb-utóbb jobb hely lesz a világ, ha a Finkelstein-féle ordas ideák kipusztulnak. Attól tartok, inkább utóbb lesz az, mint előbb.
Yoda69
Az elso harom szo utan mar kezdtem orulni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.