Sok devizahiteles képviseletét ellátó siófoki ügyvéd, Léhmann György azt állítja: szervezett eljárás folyik a munkája ellehetetlenítése érdekében. Megfélemlítést és jogellenes kényszerítést emlegetve az ügyben feljelentést is tett. Összesen 102 ügyben számít arra Léhmann György, hogy legkésőbb szeptember végéig 5 millió forint feletti bírságot szab ki rá a Fővárosi Törvényszék. A siófoki jogász szerint ennek célja, hogy meghátráljon a devizahitelesek által indított perekben. (Léhmann egyébként csak minimális, a fix kiadást fedező költséget kér ügyfeleitől, így a többmilliós bírságot saját zsebéből kellene kifizetnie, véső soron pedig többezer ügyről van szó.) Meggyőződése szerint mindez annak következménye, hogy a bankok néhány hónapja észlelték: sokmilliárd forint jogtalanul elszedett pénzt kell várhatóan visszaadniuk a károsult adósoknak. (Az uniós fórumon zajló, erre alapot adható eljárásokról részletesebben itt írtunk.) Léhmann úgy véli, ha sikerül az adósokat meggyőznie...

Forrás: azenpenzem.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A bankok, akik szintén már szarrá keresték magukat az átvert magyarokon. Rohadt mocskos aljas bagázs. Ide polgárháború kell akárki akármit mond.
quadrocopter
Jellemző Genyólandra a genyó húzás! Ezek, ha eltévesztik sem tudnak tisztességesek lenni!
Lepényleső
Na és ki az ellenlábasa? Az igazságügyi miniszter ügyvédi irodája? Magyarország i-
gazsága?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.