Vujity Tvrtko volt a házigazda, aki valószínűleg úgy kelt fel vasárnap reggel, hogy Harangozót vacsorázik. A étkezés nem pont úgy sikerült, ahogy a műsorvezető azt képzelte. Az ATV-nél nem új jelenség, hogy pálfordulása révén finoman szólva sem jó az indulat az ellenzéket képviselőkkel szemben.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nem tibi
Ebbe nem volt semmi -trutymo kicsit sokat beszél mint akár a többi mióta divatba jött
a " szakértő " ( újságíró ) műsorvezetők alkalmazása .
Sámannus
Szegény, a fejében is sok a trutyi. Ez még Amerikában van. Még nem olvasta el a tavalyi híreket sem. Azt hiszi, hogy a félre lehet őket állítani mint Falust.
A Szotyisnak jó oka van, hogy rettegjen, azért veszi körbe magát ruszki ügynökökkel.
Ez a Trutykó is bennfentes a ruszkinál is, a szerbeknél is. Lehet használják is hazai felforgatásra. Sok csőszgunyhót megjárt már.
Cicamama55
Az biztos, hogy Harangozó Tamást még egyszer be nem hívja vendégnek Vujity Tvrtko! Nekem tetszett, ahogy az MSZP-s képviselő nem hagyta, hogy szavait mellékvágányra terelje a riporter. Mondom ezt úgy, hogy nem voltam, s most sem vagyok MSZP szimpatizáns! Én örültem a hírnek, amikor szárnyra kapott, hogy visszakerül a televízió képernyőjére az ATV-be V T, mert régen tetszettek a riportjai. Most viszont nekem csalódást okoz a ténykedése, pontosan passzol Hajdú Péterhez és társaihoz! Az Egonon, s az Andráson kívül minden riporterről lerí a görcsös megfelelni vágyás a kormánypártok felé.. Csak a hülye nem látja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.