Nemrég került állami tulajdonba a Magyar Királyi Központi Zálogház épülete: a több mint 4500 négyzetméteres, lakat alatt lévő, omladozó és egy korábbi hirdetés szerint 280 szobás ingatlan adásvételét a kormány részéről Lázár János kancelláriaminiszter ütötte nyélbe.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Természetesen a felújítást is mi fizetjük és nem az egyház - Isten legnagyobb dicsőségére. Sőt ! Fen is tarjuk majd az idők végezetéig - mint a stadionokat - a TAO terhére.
emerencia
@justhpeter: Az egészségügy, a szociális háló, az oktatás és az egyéb közszolgáltatások pedig egyre közelednek a béka feneke alá. Ez a mi szebb jövőnk, hurráááááááááá :-(((((((((((((((((((
justhpeter
@emerencia: Remélem csak jövő tavaszig.
Pálinkás Pál
Minden egyházat megszüntetni,hiszen nem mások,mint a butaság vámszedői!!!Aki vallásos,annak nem kell csuhás hogy az Úrnak tetsző életet éljen!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.