Csak a nagy erőkkel kiérkező rendőrök tudták megfékezni azokat a fiatalokat, akik a tatabányai Rúzsa Magdi-koncert után kezdtek el balhézni.

A fiataloknak minden bizonnyal sok volt az alkohol a koncert után, és a Gál lakótelepen hatalmas verekedésbe kezdtek – írja a borsonline.hu.

Amikor kinéztem az ablakon 4-5 ember káromkodva ordibált egymással. Az egyik srác ment volna neki a másiknak, alig bírták lefogni. Egy nagy robbanás szerű ablaktörést is hallottam, valamelyik ott parkoló kocsit rongálhatták meg. Aztán síri csend, mert megérkeztek a rendőrök

– mesélte egy szemtanú a Borsnak.

Gányai Balázstól, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivőjétől a "Tatabányán hallottam" facebook-csoportban is nagy érdeklődést kiváltó eset kapcsán a kemma.hu megtudta: két, 20 és 22 éves tatabányai kezdte a balhét, amikor egy négyfős társasággal összeszólalkoztak, majd ütésváltásra is sor került. Szerencsére komolyabban senki nem sérült meg, nyolc napon belüli sérüléseket szenvedtek csak az érintettek.

A balhé kirobbantóit garázdasággal gyanúsítja a rendőrség.

(borsonline.hu/kemma.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Miért meglepő, hogy sok volt az alkohol?
Szerintem Rúzsa(sándor)magdi koncertre józanul úgyse menne senki. Az egész verekedés betudható jogos felindulásnak. Csak a szenvedést elviselő nem az volt, akit jogosan megilletett volna a verés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.