A NAV 2. 0-val az EU legversenyképesebb adóhivatalává válhat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal – mondta Tállai András Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) parlamenti és adóügyekért felelős államtitkára. A „söralátét” ígérete csak amolyan magyar 2. 0 volt, azt mégsem lehet nemzetközinek mondani.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Hol foglal helyet a NAV 2. 0-ban az abált szalonna és a birkapörkölt?
Ezek nélkül tállai teljesen hiteltelen.Ezekkel együtt is.
Eladott Ország
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--pb6Rn1oH--/w_1160/6lt3BybSmGYdFUAKs.jpeg
Ebben az országban NAV-elnök lehet egy Orbán Viktornak Puskás Ferenc-festménnyel smúzoló pacalpörkölt-disznócsülök-kolbász-rajongó, akinek fogalma nincs arról, mit csinál az intézmény, amiért ő felel. Ebben az országban a NAV mindenben illetékes, amivel a kisembert meg lehet nyomorítani és semmiben, ami barátok-haverok-lojális körök saját lábra állását érinti. Ebben az országban Tállai András-szerű kontraszelektált tehetségek jutottak nekünk, akik szerint az angol nyelvtudás baromság, mert Magyarországon a magyar nyelv törvényei szerint adózik mindenki. Magyarországon ezek jutottak nekünk, meg az egyáltalán nem vasárnapi, egyáltalán nem ünnepi tények: mi a lopásgátlót is úgy el tudjuk lopni, hogy csak éppen az nem tud róla, akinek feladata lenne lebuktatni a tolvajt. Mi egy ilyen jó hely vagyunk a világ és Európa térképén: ha az EU pénzel minket, hogy szabadságharcoljunk a korrupció ellen, még útközben ellopjuk. Ha meg majd arra ad, hogy a korrupció elleni harc hevében ellopott pénzt találjuk meg, azt is ellopjuk. És ha nem tetszik neki, meghosszabbítjuk ameddig akarjuk.
Ha ez nem hungarikum, akkor semmi.
RonaGyuri
az egy dolog, hogy milliárdokat költenek az informatikára, ami akár helyes is lehetne. Azonban itt csak arról van szó, hogy az eszeveszetten bonyolult is igazságtalan adórendszert álcázzák vele! =))
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/tallai.jpg
Tállai András főállású hurka-szalonna-kolbász-pálinka fesztivál-guru, mellékállású adóügyekért
felelős államtitkár, egyben NAV-elnök, aki a kombinált Kósa-Németh érdemrend L. Simon
tisztikeresztjének boldog tulajdonosa is lehetne, ha volna ilyen elismerés, a kontraszelektált
káderekre épülő rezsim toplistás versenyzője. Eddigi gazdag és eredményes, falunapról
falunapra szédelgő, elvágott szalagokban és szalonnatáblákban mérhető pályafutásának több
csúcspontja is volt már.Világ szégyene és országos katasztrófa, hogy ez a figura, aki szerintem a budira sem tud úgy elmenni, hogy közben ne tenne valami kárt maga körül, aki legfeljebb 10 betanult tőmondatban képes kommunikálni a világgal, akit még egy hentes is erős fenntartásokkal venne fel maga mellé segédnek – ellenkező előjelű információk napvilágra kerüléséig -, mégiscsak a NAV elnöke, b*sszameg! Aki elvileg azért felel, hogy az állam forintcsilliárdokat szedjen be az adófizetőktől, aztán hogy hova tűnik az a sokezermilliárd, mit érdekli őt, egyáltalán honnan kéne tudnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.