A jelölését még jóvá kell hagynia a párt vezető testületének. Az LMP társelnöke ezt az ATV Egyenes Beszéd című műsorában jelentette be. Szél Bernadett elmondta: az ellenzéken belül már rég zajlik a verseny, miközben számos politikus még azon gondolkodik, hogyan álljon rajtvonalhoz. Magyarországnak az kell, hogy végre vezesse valaki - hangsúlyozta. A politikus azt szeretné, ha több konstruktív vita zajlana az országban, ennek szellemében ő is szívesen vitatkozna más kormányfő-jelöltekkel. Csapjunk a lovak közé, legyen vége a tesze-toszaságnak - mondta az interjú végén Szél Bernadett.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Szerintem is lehet nyerő, de csak akkor ha nem egyedül indul!
Ha az LMP egyedül indul, akkor maximum a futottak még kategóriába kerülhet. És ezt ő is tudja, mert nem hülye!
És még Botkának is be kell állnia mögé!!!
"Egyedül nem megy..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@karma1: 10.43
Az LMP nem azt találta ki, hogy "senkivel"!
Ha érdekel, neked is a figyelmedbe ajánlom 09.56-os beírásom!
Nagyon örülnék annak, ha lenne egy csomó olyan csapat, akivel össze lehet fogni!
Vagy legalább csak egy!
karma1
@Béla333: Az eredmeny szempontjabol teljesen mindegy, hogy az LMP nem AKAR, vagy nem TUD mas parttal szovetsegre lepni: az eredmeny igy is, ugy is az, hogy egyedul fog indulni a valasztason. De ezt ki is jelentettek... Ehhez kepest azert az Agoran ott voltak szombaton...Speciel Hadhazy Akos. Neki nem volt budos egy podiumon mutatkozni Gyurcsanynyal. Es erdekes modon Molnar Gyula mszp elnoknek sem. A momentum es a jobbik nem volt ott egyedul.
Az Agora pont arra szuletett - a DK kezdemenyezesere, hogy az osszes ellenzeki part alljon ossze, annak ellenere, hogy nem mindenkinek ugyanaz a programja (meg jo. azert olyan sokfelek a partok)
Ezen az esemenyen Hadhazy biztos elgondolkodott, mit is kene tenni, - csak eppen nincs tul sok ido a sok gondolkodasra.
Eladott Ország
@Béla333: ma, 10:23 lh5.googleusercontent.com/proxy/-yEePSrdN_XpS36s8n6KEZ-FqfEzrVwRcSkuzUpOLumvZStlXb-nx_hCAbyyhFPyscNvYtER3rBPbKaZ_Q1W6WzyTG8bqeToZ4zC-PiGNGneTXvyQKKkuljAzwILyDzQfu1pRudR9OFf=s0-d
"Ki az a "tisztázott szereplőjű" párt?" Válasz: Egyik sem. Mindegyik párt az állampárt vályújából zabált és osztozott a koncon. Kérdések? Miben áll tulajdonképpen a rendszerváltás, ha ma is hasonló problémákkal küszködünk , mint 1987-ben? Mennyire hatékony alternatíva a "létező” piacgazdaság? A válaszokat sohasem tudjuk meg, ha egyáltalán léteznek, "mint a létező emberarcú szocializmus meg a süket duma."
bencemacska
@karma1: ma, 11:05
A Momentum részt vett, de nem az elnök, hanem egy elnökségi tag volt ott:!
eszegfu
@Béla333: 10:23 BOCSÁNAT!! Elirtam, a fosztóképző lemaradt!:))
karma1
@bencemacska: Mar rajottem en is,... Egy csajszi volt ott...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.