A Wall Street Journal szerint a német választás után odacsaphatnak Magyarországnak. A lengyel és a magyar kormány mögött azonban nincs ott a közvélemény, egy júniusi közvéleménykutatás szerint a lengyelek 74, a magyarok 67 százaléka EU-párti. Ezért a cikk nem is azzal számol, hogy kilépnének ezek az országok az Európai Unióból, hanem azzal, hogy ha valamilyen módon kétsebességessé válna az EU, akkor Magyarország és Lengyelország a lassabb sebességbe csúszna. Addig azonban kemény fellépést prognosztizál a szerző, ami szerinte egyelőre azért megy csak döcögősen, mert a német választás miatt óvatoskodik Angela Merkel. Azt viszont több forrásra hivatkozva valószínűsítik, hogy az Európai Bíróság múlt heti döntését a kvótaperben határozottan érvényesíteni akarja az EU és nem hagyja az ellenálló országokat (Magyarország, Szlovákia és Csehország), hogy kibújjanak a döntés alól. Az viszont látszik, hogy Orbánék nem adják könnyen magukat, és az utolsókig harcolnak, hogy ne kelljen...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
elemi fizikai törvény, amit a hazai jogvitézek tagadnak: az erő és a sebesség ok-okozati összefüggésben vannak egymással! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.