A Korrupcióellenes Szövetség titkára 9 újabb korrupcióellenes népszavazási kezdeményezést nyújtott be. Kérdés, a Fidesz ezeket is inkább megtörvényhozza-e, hogy elkerülje a népszavazást. Az LMP volt országgyűlési képviselője a Nemzeti Választási Iroda budapesti épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra, hogy az Országgyűlés kedden egyhangúlag szavazta meg a korrupciós bűncselekmények elévülési idejének 12 évre emelését, amit korábban népszavazás útján próbált elérni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Szüretlenűl, meg a rokonyósdi

A derék Vágó mester rákapott a kérdés-gyártásra

Sokan kezdenek – szerintem kissé elhamarkodott – következményeket levonni ártunk újabb megfutamodását hírül véve. A 12éves kérdés megfogalmazója egyenesen kérdés cunamival reagált a dologra.
Ahogy mondta azt szeretné elérni, hogy létrejöjjön egy szűrő arra, hogy „Hatalommániások és kleptomániások ne kerülhessenek a miniszterelnöki székbe”. A dolog szépséghibája – hasonlóan a választási rendszerről álmodozókéhoz (na ők szalmai ismeretek hiányában is szenvednek) – hogy nem számol a rögvalósággal: „a korrupciós rendszer pókhálójának közepében” Polt Péter főügyész ül,”. Amihez tegyük hozzá nem egyedül! =))
Ami pedig a tartsuk távol a rokonokat című igyekezetét illeti. Túl a klasszikus székely vicc poénján, no meg hogy Vitézy Zsófi sem rokony, mindig vannak és lesznek megbízható kegyencek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.