A legfőbb ügyész szerint a pénzmosás a NAV hatásköre. Nem vizsgálja az ügyészség az azeri pénzmosás ügyét, mert az a NAV hatásköre – ezt válaszolta Polt Péter legfőbb ügyész Demeter Márta parlamenti képviselő kérdésére. Az LMP-s politikus azt szerette volna megtudni, hogy 2012-ben, a magyar és az azeri miniszterelnök találkozója idején történtek-e gyanús pénzmozgások. Szeptember elején derült ki, hogy az azeri kormányerők egy csaknem hárommilliárd dolláros alapból fizettek le európai befolyásos politikusokat, a pénzből kilencmillió dollár érkezett Magyarországra is.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Orbán egyszemélyben döntötte el az AZERI BALTÁVAL GYILKOLÓT!!!-Ennek az orbán-kurmnánynak minden mocskos pénzhez köze kell hogy legyen,mert mérhetetlenül meggazdagodtak.!!!-orbán nyakát el kellene kapni már-ANNÁL IS INKÁBB MERT A kádárkorszak végétől Mo csakkk hátramenetben van-70-ezer magyar dolgozik Ausztriában,nem véletlenül-és ez csakkk egy pl.a sok baj közül.(agyelszívás)AKI ITT NEM LOP AZ NEM IS BOLDOGUL.korrupt vezetőink a mentelmi joguk mögé bújnak.
mackoka46
Nem igaz, hogy nem vizsgálták. Vizsgálták, és semmítik, mert csak a fidesz bűnözhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.