A miniszter erről az elképzeléséről már beszélt Orbán Viktorral. Lázár szeretne a választókörzetére koncentrálni, szerinte ott többet tudna most segíteni, mint a kormányzatban – írja az atv.hu.

Lázár János korábban azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy 2018 után szeretne kiszállni az országos politikából.

Lázár megerősítette: legszívesebben kiszállna az országos politikából, már szólt Orbánnak

A csütörtöki kormányinfón erről is kérdezte az ATV főmunkatársa a Miniszterelnökséget vezető minisztert. Lázár János elmondta, ha csak rajta múlik, akkor a választókörzetében dolgozik 2018 és 2022 között.

A miniszter azt is elmondta, hogy erről az elképzeléséről már beszélt Orbán Viktorral is, aki – bár mindenben eddig maximálisan támogatta – most többszöri konzultációra kért még lehetőséget.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A kormány – mint ahogy ezt teszi hetedik éve – ellenzékbe vonulva kormányoz. Folyamatos
sopánkodások, halálhörgések és egy szellemileg erősen visszamaradott óvodás színvonalát el
nem érő vádaskodás és panaszáradat fogja jellemezni az elkövetkező egy évet is. Annyiban változik talán a helyzet, hogy még az eddigieknél is szánalmasabb vergődésre lehet számítani. Racionális oka nem igazán van ennek a beteges viselkedésnek, hiszen hiteles és működőképes ellenzék hiányában bőven a Fidesz vezeti az összes létező listát. A korrupciós listát. Nem kell túl nagy jelentőséget tulajdonítani sem Lázár mindentudó tótum-faktum nagyokosnak, sem a hozzá hasonlóknak, de figyelni feltétlenül érdemes rájuk. Amikor elkezd változni a hangvétel, akkor tudhatjuk, hogy történt valami. Mert az is egy örök igazság, hogy csak a rágcsálókat kell figyelni. Ők érzik meg legelőször, hogy mikor kell menekülni a süllyedő hajóról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@Horizont: Én bízom benne, hogy igen, az lehet, hogy mi nem éljük már meg de legyen is mert ezt a csürhét el kell takarítani egyszer véglegesen, ÖRÖKRE !!!
human
@desiro: Vagy csak akkor kezd igazán lopni, ha már nem lesz szem előtt.
Eladott Ország
@Horizont: Most már helyi szinten fog lopni. Ennek a szarházi tróger Lázárnak lételeme a közpénzek lopása.Tökfelesleges párhuzamos közlekedés, vasút és buszforgalom már van. Inkább lázálomnak jó!
mno.hu/belfold/a-szeged-hodmezovasarhely-villamospalya-is-dragabb-lett-mint-szamoltak-2414798
A Szeged–Hódmezővásárhely-villamospálya is drágább lett, mint számolták.
bence
@desiro: ! Ezek nem tudják mi az elég ! Még az utolsót is ellopják amíg van !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.