Száz darab új autóbuszt vásárol a magyar hadsereg, jelentette be Simicskó István honvédelmi miniszter. A buszokat Székesfehérváron gyártják, az Ikarus és a honvédség Currus nevű vállalátának együttműködésében, és a Volvo szállítja a motorokat majd. "Részben saját stratégiával, részben állami hadiipari megrendelésekkel az Ikarus növekedési pályára állhat" - jelentette ki az Ikarus elnöke, Széles Gábor, aki a Magyar Hírlap tulajdonosa is. Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester pedig arról beszélt, hogy "régi álom valósul meg", hogy ismét gyártanak buszt a városban. A buszokat át lehet alakítani mozgó kórházakká (az ülések kivehetők) és rabszállító funkciót is kaphatnak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Ha a ,,fejenagy,, nem baszta volna szét az Ikarust, miután megkapta igen kedvezményes áron eddig is gyárthattak volna ott buszokat !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.