Mészáros Csaba cége ez év elején az összeomlás szélére került, de egy tizenötmilliárdos állami üzlet úgy tűnt kihúzza a csávából. Viszont az állami tulajdonban lévő Volánbusz nem kapta meg határidőre a megrendelt 180 új csuklós buszát. Az illetékesek ahelyett, hogy szerződést bontottak volna és kötbért követelnének, inkább gyorsan kreáltak egy új jogszabályt, ami lehetőséget ad a szerződés teljesítésének elnyújtására. Igazán magyarosch történet következik, aminek még koránt sincs vége! UPDATE! Időközben megjelent a szerződésmódosítás is.

Forrás: omnibusz.blog.hu
Feltöltő: Krisi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
igazi matyarosch történet! S úgy alapvetően jól kvadrál a Tarlósch-féle M3-as story-hoz! =))
Eladott Ország
El kellene végre feledni ezt az Ikarus mítoszt. Az Ikarus nem azért volt sikeres, mert jó buszokat gyártott, hanem azért, mert volt egy biztos és igénytelen felvevőpiaca a KGST, ahol ez volt elérhető, semmi más. Ahogy mi is kaptuk a szarabbnál-szarabb keleti autókat, aztán amint nyílt a piac, minden összeomlott és ma nyugati új/használt autókkal közlekedünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.